Profile Picture

Edit Motion Layer and Spring Effects

Posted By jessicalcrichton 3 Years Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
jessicalcrichton
jessicalcrichton
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (963 reputation)Veteran Member (963 reputation)Veteran Member (963 reputation)Veteran Member (963 reputation)Veteran Member (963 reputation)Veteran Member (963 reputation)Veteran Member (963 reputation)Veteran Member (963 reputation)Veteran Member (963 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 Years Ago
Posts: 90, Visits: 332
Hi again. Thank you all for your ongoing help. It's really appreciated!

So this time, I'm trying to edit the motion layer to pull my character up to a standing position from a crouch. A message comes up saying it has spring effects and to add an "off" key to the spring layer, but it brings up the Edit Motion Layer box anyway, and lets me click around in it. However, IK Mode will work until I let the mouse click go, then the character bounces right back into his previous position. In FK Mode, the axis circles come up, but they won't move anything on the character. I've added the "off" keys to the spring layers as well, but the result is the same.

What do I do? Thank you again!
drphealthmd
drphealthmd
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
New Member

New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Month
Posts: 1, Visits: 195
I'm having this same problem. Did you ever find a fix?
jessicalcrichton
jessicalcrichton
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (963 reputation)Veteran Member (963 reputation)Veteran Member (963 reputation)Veteran Member (963 reputation)Veteran Member (963 reputation)Veteran Member (963 reputation)Veteran Member (963 reputation)Veteran Member (963 reputation)Veteran Member (963 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 Years Ago
Posts: 90, Visits: 332
I did, but I have no idea WHY it worked. LOL I turned off the messages that told me there were spring effects, and restarted the program. For some reason, that worked and I haven't had an issue since.



Reading This Topic