Profile Picture

Motion LIVE window not opening

Posted By lunarny Last Year
You don't have permission to rate!
Author
Message
lunarny
lunarny
Posted Last Year
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (349 reputation)Senior Member (349 reputation)Senior Member (349 reputation)Senior Member (349 reputation)Senior Member (349 reputation)Senior Member (349 reputation)Senior Member (349 reputation)Senior Member (349 reputation)Senior Member (349 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 6 days ago
Posts: 13, Visits: 124
Greetings! I have been using the Motion LIVE plug-in with no problems so far, but just today I opened a new project and when clicking on the Motion LIVE plugin, its window did not open. Any suggestions? The FaceWare plug-in is working. Thanks! Jeff
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)

Group: Administrators
Last Active: 5 hours ago
Posts: 15.9K, Visits: 24.1K
Hi Jeff,

Have you tried shutting down iClone, restarting your computer and then tried again to open Motion Live in iClone?

Also have you been using a multi screen setup? Often panels disappearing are a result of being previously moved to a secondary screen.


                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


lunarny
lunarny
Posted Last Year
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (349 reputation)Senior Member (349 reputation)Senior Member (349 reputation)Senior Member (349 reputation)Senior Member (349 reputation)Senior Member (349 reputation)Senior Member (349 reputation)Senior Member (349 reputation)Senior Member (349 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 6 days ago
Posts: 13, Visits: 124
Hello, Peter -- thank you for your suggestions. I have an open ticket about this issue. Even did a clean install of iClone, deleted temp files, etc. It's strange; the Motion LIVE plug-in shows up in my drop-down menu. I can select "About" "Help" and "Panel Display" and the window pops up, but when I select Motion LIVE the window does not appear. I can't figure out what led to this issue, since I did have it working for a time before having this problem. Meanwhile, the Facial Mocap for FaceWare plug-in is working fine. Any other suggestions? Thanks, Jeff  
alhakeem2001
alhakeem2001
Posted Last Year
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (757 reputation)Veteran Member (757 reputation)Veteran Member (757 reputation)Veteran Member (757 reputation)Veteran Member (757 reputation)Veteran Member (757 reputation)Veteran Member (757 reputation)Veteran Member (757 reputation)Veteran Member (757 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 49, Visits: 254
Hi Guys, I have almost the same problem, I'm using a multi screen setup the only difference in my situation is when I click on the Motion live from the plugin dropdown with a 3 seconds of delay the Motion Live window starts but all in black and then it hangs together with the iClone 7 then they crash and close. Please check this Video :  https://youtu.be/hpS_V7-IDEE the plugin before worked just fine with me but as I installed the trial version of the live face plugin it stopped working with and without the Live Face plugin.


  
However when I disconnect one of my 2 Monitors the Motion Live works fine and I can use and select the Live face but I couldn't succeed to connect it to the server (the ip number from the live face app on the iphone x which is another issue I don't want to discuss it here) 

1- Uninstall Motion live and install it again

2- Re-Installed iclone, restart system .

3- Re-Installed iclone to another directory restart system.

4- Finally I have filled a trouble ticket to RL 2 days ago and still waiting !

Did you find a solution for your problem?

Edited
Last Year by alhakeem2001



Reading This Topic