Profile Picture

What's New in iClone 6.53

Posted By Peter (RL) 3 Years Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (51.8K reputation)Distinguished Member (51.8K reputation)Distinguished Member (51.8K reputation)Distinguished Member (51.8K reputation)Distinguished Member (51.8K reputation)Distinguished Member (51.8K reputation)Distinguished Member (51.8K reputation)Distinguished Member (51.8K reputation)Distinguished Member (51.8K reputation)

Group: Administrators
Last Active: 5 hours ago
Posts: 15.9K, Visits: 24.1K
v6.53 (6.53.3511.1) released on November 14th, 2016
                 
Fixed: Projects saved in iClone 6.52 have the following timeline track defects: Feedback Tracker Report 1 | Feedback Tracker Report 2
- When the timeline Object Related Track button is set to on and the character is selected or the Timeline Track Menu List is checked, the object does not appear in the timeline track.
- When the Timeline Object Related Track button is set to on, and a character is applied, the object will appear in the timeline track, but not the default sub-track (sometimes everything is turned off and sometimes a strange timeline track will appear).

*Note: Both issues are caused by incorrect timeline status data.  This update will remove the timeline track status from projects saved with iClone 6.52.

Fixed: The "Hide Inner Mesh" checkbox does not work for certain characters with "Auto Hide Mesh" activated in  iClone Character Creator.
Fixed: iClone crashes after loading .ini files saved from the Character Collision Shape Editor. Forum Report


                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


rgreenidge
rgreenidge
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (1.8K reputation)Distinguished Member (1.8K reputation)Distinguished Member (1.8K reputation)Distinguished Member (1.8K reputation)Distinguished Member (1.8K reputation)Distinguished Member (1.8K reputation)Distinguished Member (1.8K reputation)Distinguished Member (1.8K reputation)Distinguished Member (1.8K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Month
Posts: 232, Visits: 1.5K
Thanks, that was a quick fast fix for me Reallusion.

Home built ASRock,  X99 Taichi;  Intel i7 6800k 3.6 MHz proc, ASUS GTX-1080 ti, 11GB OC video card. 128GB M/B RAM, Win10-64 Pro, 4 >1TB internal HD's, 2 BR burners, 1-external HD to mirror/backup my iClone/ Cakewalk work files. Dual 3D passive LED monitors on a vertical mount stand. The main one is a 27" IPS 3D LG monitor, other 29" widescreen. Motu 24AO / Behringer ADA8200 audio.

digitath
digitath
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (970 reputation)Veteran Member (970 reputation)Veteran Member (970 reputation)Veteran Member (970 reputation)Veteran Member (970 reputation)Veteran Member (970 reputation)Veteran Member (970 reputation)Veteran Member (970 reputation)Veteran Member (970 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 Months Ago
Posts: 54, Visits: 1.4K
Thank you Reallusion! You are great!
mariusjensen01
mariusjensen01
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (540 reputation)Veteran Member (540 reputation)Veteran Member (540 reputation)Veteran Member (540 reputation)Veteran Member (540 reputation)Veteran Member (540 reputation)Veteran Member (540 reputation)Veteran Member (540 reputation)Veteran Member (540 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 5 days ago
Posts: 27, Visits: 2.1K
Fine, but now the problem with indigo settings is there again. Just like before the patch, to correct that problem, iclone chashes when you try to change the Indigo settings. Do I have to install that patch again?
hattori kun
hattori kun
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (4.6K reputation)Distinguished Member (4.6K reputation)Distinguished Member (4.6K reputation)Distinguished Member (4.6K reputation)Distinguished Member (4.6K reputation)Distinguished Member (4.6K reputation)Distinguished Member (4.6K reputation)Distinguished Member (4.6K reputation)Distinguished Member (4.6K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 days ago
Posts: 860, Visits: 3.9K
Thank you RL.
So this is a stable release?
wires
wires
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (9.3K reputation)Distinguished Member (9.3K reputation)Distinguished Member (9.3K reputation)Distinguished Member (9.3K reputation)Distinguished Member (9.3K reputation)Distinguished Member (9.3K reputation)Distinguished Member (9.3K reputation)Distinguished Member (9.3K reputation)Distinguished Member (9.3K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 hours ago
Posts: 4.1K, Visits: 19.4K
mariusjensen01 (11/17/2016)
Fine, but now the problem with indigo settings is there again. Just like before the patch, to correct that problem, iclone chashes when you try to change the Indigo settings. Do I have to install that patch again?


Have you installed the Indigo RT plugin update patch that was released? If not you can download it from your Member account.



Gerry



System: Win 10 Pro (1803), Asus X99-E WS, CPU i7-5930K -3,5 GHz, 32 GB DDR4 2666-16 RAM, NVidia GTX 1080 Ti GPU - 11 GB VRAM(Driver 417.35), Samsung 850 Pro 512 GB SSD, 6 TB HD storage.


justaviking
justaviking
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (15.2K reputation)Distinguished Member (15.2K reputation)Distinguished Member (15.2K reputation)Distinguished Member (15.2K reputation)Distinguished Member (15.2K reputation)Distinguished Member (15.2K reputation)Distinguished Member (15.2K reputation)Distinguished Member (15.2K reputation)Distinguished Member (15.2K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 7.5K, Visits: 22.9K
wires (11/17/2016)
Have you installed the Indigo RT plugin update patch that was released? If not you can download it from your Member account.


Okay, I need help with something dumb.
I don't see anything related to Indigo on my "account" page.

I thought maybe you have to go to the "product page" for the Indigo plug-in...
http://www.reallusion.com/iclone/indigo_upgrade.aspx
...but when you login, it just takes you back to the list of your products on your Member page.

I see no Indigo on my list of Registered Products, and it also does not show if I open my Patch/Bonus page for iClone 6.

Where did they hide it?



iClone 7... Character Creator... Substance Designer/Painter... Blender... Audacity...
Desktop (homebuilt) - Windows 7, i7-3770k CPU, GTX 1080 GPU (8GB), 16GB RAM, Asus P8Z77-V Pro motherboard, 500 GB SSD, terabytes of disk space, dual  monitors.
Laptop - Windows 10, MSI GS63VR STEALTH-252, 16GB RAM, GTX 1060 (6GB), 256GB SSD and 1TB HDD

Edited
3 Years Ago by justaviking
animagic
animagic
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (19.2K reputation)Distinguished Member (19.2K reputation)Distinguished Member (19.2K reputation)Distinguished Member (19.2K reputation)Distinguished Member (19.2K reputation)Distinguished Member (19.2K reputation)Distinguished Member (19.2K reputation)Distinguished Member (19.2K reputation)Distinguished Member (19.2K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 hours ago
Posts: 11.3K, Visits: 19.5K
Dennis, it should be listed with your iClone 6:

https://forum.reallusion.com/uploads/images/44daefe9-b145-4302-aa8c-b017.png



https://forum.reallusion.com/uploads/images/1a09220f-ab50-42ac-ad1a-33ec.pnghttps://forum.reallusion.com/Uploads/Images/d14339d0-cd32-4b35-88f9-40a0.png


wires
wires
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (9.3K reputation)Distinguished Member (9.3K reputation)Distinguished Member (9.3K reputation)Distinguished Member (9.3K reputation)Distinguished Member (9.3K reputation)Distinguished Member (9.3K reputation)Distinguished Member (9.3K reputation)Distinguished Member (9.3K reputation)Distinguished Member (9.3K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 hours ago
Posts: 4.1K, Visits: 19.4K
Dennis. as Job posted - it should be in your user account under Registered Products.

Click on Patch/Bonus to get the 1.53 patch.

https://forum.reallusion.com/uploads/images/1826a6b5-2fdc-4c71-a0fb-449d.png


Gerry



System: Win 10 Pro (1803), Asus X99-E WS, CPU i7-5930K -3,5 GHz, 32 GB DDR4 2666-16 RAM, NVidia GTX 1080 Ti GPU - 11 GB VRAM(Driver 417.35), Samsung 850 Pro 512 GB SSD, 6 TB HD storage.


justaviking
justaviking
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (15.2K reputation)Distinguished Member (15.2K reputation)Distinguished Member (15.2K reputation)Distinguished Member (15.2K reputation)Distinguished Member (15.2K reputation)Distinguished Member (15.2K reputation)Distinguished Member (15.2K reputation)Distinguished Member (15.2K reputation)Distinguished Member (15.2K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 7.5K, Visits: 22.9K
Thanks, Gerry and Job.

I guess I'll have to contact Support and find out why the Indigo plug-in doesn't show up for me.



iClone 7... Character Creator... Substance Designer/Painter... Blender... Audacity...
Desktop (homebuilt) - Windows 7, i7-3770k CPU, GTX 1080 GPU (8GB), 16GB RAM, Asus P8Z77-V Pro motherboard, 500 GB SSD, terabytes of disk space, dual  monitors.
Laptop - Windows 10, MSI GS63VR STEALTH-252, 16GB RAM, GTX 1060 (6GB), 256GB SSD and 1TB HDD

Edited
3 Years Ago by justaviking



Reading This Topic