Profile Picture

installation when there is error

Posted By someflower 7 Years Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
someflower
ExclamationMark
someflower
Posted 7 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 7 Years Ago
Posts: 7, Visits: 15
Hi
I have a copy of the program and the installation when there is error
I do not know what is
Sarvq you a picture of the error
Thank you
Attachments
2222.PNG (271 views, 7.00 KB)
planetstardragon
planetstardragon
Posted 7 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Month
Posts: 10.5K, Visits: 34.1K
hrmm, it looks like there is some program unrelated to iclone in your system that is preventing iclone from gaining access to your audio system. This sometimes happens when you have 3rd party applications that reroute the way windows does audio in your computer, what kind of set up are you using ?


Edited
7 Years Ago by planetstardragon
someflower
someflower
Posted 7 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 7 Years Ago
Posts: 7, Visits: 15
How do I know that program?
colour
colour
Posted 7 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 5.2K, Visits: 8.1K
Welcome to the ForumSmile

..........And - Do you have Audio integrated within your PC's Motherboard AND a seperate PCI Slot Audio Card? Eg; Audigy SoundBlaster.

planetstardragon (2/23/2012)
hrmm, it looks like there is some program unrelated to iclone in your system that is preventing iclone from gaining access to your audio system. This sometimes happens when you have 3rd party applications that reroute the way windows does audio in your computer, what kind of set up are you using ?


-----------------------------------------------------------------------------------------

      REALLUSION FORUM ANNUAL PINHEAD COMMUNITY PROJECTS.

       New Pinhead Website & Project to be announced in September 2015

-----------------------------------------------------------------------------------------


 


planetstardragon
planetstardragon
Posted 7 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Month
Posts: 10.5K, Visits: 34.1K
what model / computer do you have ? perhaps if we can see a tech spec of it on the net we can get a better idea.


colour
colour
Posted 7 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 5.2K, Visits: 8.1K
Look at my Attached Screenshot:

1) Click on the Audio (Speaker) Icon in your Taskbar

2) Click on "Mixer" in the Pop-Up

3) The Programs Running with Audio show under Applications.

planetstardragon (2/23/2012)
hrmm, it looks like there is some program unrelated to iclone in your system that is preventing iclone from gaining access to your audio system. This sometimes happens when you have 3rd party applications that reroute the way windows does audio in your computer, what kind of set up are you using ?


-----------------------------------------------------------------------------------------

      REALLUSION FORUM ANNUAL PINHEAD COMMUNITY PROJECTS.

       New Pinhead Website & Project to be announced in September 2015

-----------------------------------------------------------------------------------------


 


planetstardragon
planetstardragon
Posted 7 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Month
Posts: 10.5K, Visits: 34.1K
@colour, nice one, i was trying to figure out the easiest way to get that info Wink


someflower
someflower
Posted 7 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)Senior Member (275 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 7 Years Ago
Posts: 7, Visits: 15
Thank you
my labtob
sony
c series vpcca35fa
intel core i5- 2430m processor 2.40 GHz
windows 7 home premium 64 bit
hart disk drive 500 GB
memory 4 GB
colour
colour
Posted 7 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)Distinguished Member (9.6K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 5.2K, Visits: 8.1K
Please look at my second Post above & confirm what Program you have showing.

someflower (2/23/2012)
Thank you
my labtob
sony
c series vpcca35fa
intel core i5- 2430m processor 2.40 GHz
windows 7 home premium 64 bit
hart disk drive 500 GB
memory 4 GB


-----------------------------------------------------------------------------------------

      REALLUSION FORUM ANNUAL PINHEAD COMMUNITY PROJECTS.

       New Pinhead Website & Project to be announced in September 2015

-----------------------------------------------------------------------------------------


 


planetstardragon
planetstardragon
Posted 7 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Month
Posts: 10.5K, Visits: 34.1K
from the specs on this website http://www.sony-mea.com/product/vpcca35fa nothing looks unusual as far as hardware, so I'm quite sure it's some software this is locking iclone out of the audio loop. I think the resolution to this is configuring some software sony installed in the options panel. Follow colours advice in finding which program that may be.





Reading This Topic