Profile Picture

PROBLEM WITH CARTOON ANIMATOR 4

Posted By MARKCK Last Year
You don't have permission to rate!
Author
Message
MARKCK
MARKCK
Posted Last Year
View Quick Profile
New Member

New Member (50 reputation)New Member (50 reputation)New Member (50 reputation)New Member (50 reputation)New Member (50 reputation)New Member (50 reputation)New Member (50 reputation)New Member (50 reputation)New Member (50 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 4, Visits: 46
I have just bought CTA4 after using CTA3 without problems. I am trying to export a sequence as AVI, then as MP4, but with both of these the rendering stops at 103 out of 150 images. I was able to export it as WMV, but my editing software does not recognise the format. What am I doing wrong? Any advice?
vepop
vepop
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 48 minutes ago
Posts: 882, Visits: 7.4K
Haven't tried before.
Perhaps, this might help:-
https://manual.reallusion.com/Cartoon_Animator_4/ENU/Pipeline/Content/Resources/4.3/11_Export/Exporting-Object-Based-Sequence.htm?Highlight=image%20sequence

https://forum.reallusion.com/uploads/images/9331d0a4-6a4b-4e86-9f88-963f.jpg
YouTube Tutorials Here
vepop
vepop
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 48 minutes ago
Posts: 882, Visits: 7.4K
If you are referring to exporting video in AVI format,  check the timeline whether the red marking  is at frame 103.

https://forum.reallusion.com/uploads/images/9331d0a4-6a4b-4e86-9f88-963f.jpg
YouTube Tutorials Here
Edited
Last Year by vepop



Reading This Topic