Profile Picture

Mo cap plugin driver errors. Can anyone help?

Posted By opiphus Last Year
You don't have permission to rate!
Author
Message
opiphus
opiphus
Posted Last Year
View Quick Profile
Junior Member

Junior Member (214 reputation)Junior Member (214 reputation)Junior Member (214 reputation)Junior Member (214 reputation)Junior Member (214 reputation)Junior Member (214 reputation)Junior Member (214 reputation)Junior Member (214 reputation)Junior Member (214 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 Months Ago
Posts: 3, Visits: 48
I have gotten very frustrated trying to get this to work.
First I purchased a used Kinect one that didn't work. Luckily I got my money back. I now have purchased a new one that the device manager can see but with errors. I am attaching snippets of my device driver errors. I put a renesas usb card in my computer. I had to get a another motherboard with more slots to do that. I find a lot of Reallusions web pages don't connect when researching this problem. Can anyone help me. This feature would help me a lot.


https://forum.reallusion.com/uploads/images/67245c07-1d03-42be-b4e0-2461.pnghttps://forum.reallusion.com/uploads/images/37daa2f8-476f-4eb8-ac1f-423d.pnghttps://forum.reallusion.com/uploads/images/e4d4a744-f4f3-4a38-acc0-f93c.png 
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)

Group: Administrators
Last Active: 8 hours ago
Posts: 15.9K, Visits: 24.1K
Which Kinect do you have and which version of the Kinect Mocap Device Plug-in have you installed? Thanks.

                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


opiphus
opiphus
Posted Last Year
View Quick Profile
Junior Member

Junior Member (214 reputation)Junior Member (214 reputation)Junior Member (214 reputation)Junior Member (214 reputation)Junior Member (214 reputation)Junior Member (214 reputation)Junior Member (214 reputation)Junior Member (214 reputation)Junior Member (214 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 Months Ago
Posts: 3, Visits: 48
I got it figured out Thanks for the reply. Turned out to be the speed of the renesas usb card. It seems 5gb was too slow.
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)Distinguished Member (52.0K reputation)

Group: Administrators
Last Active: 8 hours ago
Posts: 15.9K, Visits: 24.1K
Thanks for letting us know you got it sorted out. That's good to hear. Smile

                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com





Reading This Topic