Profile Picture

Daz Character's Face didn't bake

Posted By edithmcneill Last Year
Rated 5 stars based on 1 vote.
Author
Message
edithmcneill
edithmcneill
Posted Last Year
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (335 reputation)Senior Member (335 reputation)Senior Member (335 reputation)Senior Member (335 reputation)Senior Member (335 reputation)Senior Member (335 reputation)Senior Member (335 reputation)Senior Member (335 reputation)Senior Member (335 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Week
Posts: 10, Visits: 152
After importing the character to CC3, the face was white, unbaked, while everything else was the right color. Is there something I can do to avoid this from happening?
thanks
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (53.7K reputation)Distinguished Member (53.7K reputation)Distinguished Member (53.7K reputation)Distinguished Member (53.7K reputation)Distinguished Member (53.7K reputation)Distinguished Member (53.7K reputation)Distinguished Member (53.7K reputation)Distinguished Member (53.7K reputation)Distinguished Member (53.7K reputation)

Group: Administrators
Last Active: Yesterday
Posts: 16.2K, Visits: 24.5K
Which character has the problem or is it happening to all characters exported from Daz Studio?

                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


hoodTRONIK
hoodTRONIK
Posted Last Year
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (382 reputation)Senior Member (382 reputation)Senior Member (382 reputation)Senior Member (382 reputation)Senior Member (382 reputation)Senior Member (382 reputation)Senior Member (382 reputation)Senior Member (382 reputation)Senior Member (382 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 Months Ago
Posts: 25, Visits: 361
I think I'm having the same issue. I included a split screen to show how my character looked in DAZ3D and how they look once imported into CC3. It's a Genesis 8 model but the same happened when I used a Genesis 3 model. I made A custom skin that keeps getting replaced once imported. But this character converts fine through 3D Exchange. It's hard to see but it's more than just a color glitch. My whole texture has been removed.  The custom skin has face tattoos also that didnt transfer. https://forum.reallusion.com/uploads/images/7c20d0b1-b347-4d95-a94f-97ce.jpg

___________________________________________
Graphic Designer / Video Editor / Sound Engineer

OS: Windows 10 Pro English 64-bit / CPU: Intel i7-4930K 3.4 GHZ / MB: ASUS Sabertooth X79 /  RAM: 32GB G-SKILL RIPJAW / HD: 2TB+2TB+3TB  /  SSD: 256 Samsung 860 EVO & 128 Samsung 860 EVO/ 
GPU: GTX 1080 Ti 11GB / COOLER : CORSAIR H75 Liquid Cooler

Edited
Last Year by ilyas.nashid
Rampa
This post has been flagged as an answer
Rampa
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (25.0K reputation)Distinguished Member (25.0K reputation)Distinguished Member (25.0K reputation)Distinguished Member (25.0K reputation)Distinguished Member (25.0K reputation)Distinguished Member (25.0K reputation)Distinguished Member (25.0K reputation)Distinguished Member (25.0K reputation)Distinguished Member (25.0K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 1 hour ago
Posts: 7.0K, Visits: 37.5K
If the whole body is switching color, then it is probably that the bake body texture in the Transformer settings box didn't get checked. It kind of hides up in the corner. When you check it, there are also some resolution settings you can change.

https://forum.reallusion.com/uploads/images/f5bca329-9591-4c0f-af70-9873.jpg
hoodTRONIK
hoodTRONIK
Posted Last Year
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (382 reputation)Senior Member (382 reputation)Senior Member (382 reputation)Senior Member (382 reputation)Senior Member (382 reputation)Senior Member (382 reputation)Senior Member (382 reputation)Senior Member (382 reputation)Senior Member (382 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 Months Ago
Posts: 25, Visits: 361
Boy do I feel dense. LOL. But thank you so much!! That worked. 

___________________________________________
Graphic Designer / Video Editor / Sound Engineer

OS: Windows 10 Pro English 64-bit / CPU: Intel i7-4930K 3.4 GHZ / MB: ASUS Sabertooth X79 /  RAM: 32GB G-SKILL RIPJAW / HD: 2TB+2TB+3TB  /  SSD: 256 Samsung 860 EVO & 128 Samsung 860 EVO/ 
GPU: GTX 1080 Ti 11GB / COOLER : CORSAIR H75 Liquid Cooler




Reading This Topic