Profile Picture

OFFICIAL iClone 7.3 Issues Thread

Posted By Peter (RL) Last Year
Rated 5 stars based on 1 vote.
Author
Message
lunarny
lunarny
Posted Last Year
View Quick Profile
Junior Member

Junior Member (148 reputation)Junior Member (148 reputation)Junior Member (148 reputation)Junior Member (148 reputation)Junior Member (148 reputation)Junior Member (148 reputation)Junior Member (148 reputation)Junior Member (148 reputation)Junior Member (148 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Week
Posts: 13, Visits: 123
This is a very helpful thread. Thanks so much for enlightening me on the best system for smooth realtime playback. Looks like a high-end Alienware, MSI or ASUS will be my next purchase.
Edited
Last Year by lunarny
hj
hj
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 4 hours ago
Posts: 3.4K, Visits: 14.3K
Hi Peter

i can not create e new folder
also i can not save any character with iClone 7.3

https://forum.reallusion.com/uploads/images/0c7e6d9d-240a-41c5-9ee5-0481.jpg

best
Hans Jörgen



Fehler gehören zum Leben.
Was zählt, ist, wie man auf Fehler reagiert
Niki Giovanni
https://forum.reallusion.com/uploads/images/1a2f83b8-b491-4e74-bf8b-6a98.jpg

wires
wires
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (8.6K reputation)Distinguished Member (8.6K reputation)Distinguished Member (8.6K reputation)Distinguished Member (8.6K reputation)Distinguished Member (8.6K reputation)Distinguished Member (8.6K reputation)Distinguished Member (8.6K reputation)Distinguished Member (8.6K reputation)Distinguished Member (8.6K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 hours ago
Posts: 4.0K, Visits: 19.2K
hj (10/8/2018)
Hi Peter

i can not create e new folder
also i can not save any character with iClone 7.3

***** Image removed to save space *****
best
Hans Jörgen

I can't reproduce the issue using the original release version, I haven't installed the "quick" update patch though.


Gerry



System: Win 10 Pro (1803), Asus X99-E WS, CPU i7-5930K -3,5 GHz, 32 GB DDR4 2666-16 RAM, NVidia GTX 1080 Ti GPU - 11 GB VRAM(Driver 417.35), Samsung 850 Pro 512 GB SSD, 6 TB HD storage.


hj
hj
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 4 hours ago
Posts: 3.4K, Visits: 14.3K
I got the update today
nothing change with my issue

https://forum.reallusion.com/uploads/images/b91fe5f5-4b6b-4d8c-8235-94af.gif


can´´t save any character and can´t create any folder



Fehler gehören zum Leben.
Was zählt, ist, wie man auf Fehler reagiert
Niki Giovanni
https://forum.reallusion.com/uploads/images/1a2f83b8-b491-4e74-bf8b-6a98.jpg

Peter (RL)
Peter (RL)
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (50.5K reputation)Distinguished Member (50.5K reputation)Distinguished Member (50.5K reputation)Distinguished Member (50.5K reputation)Distinguished Member (50.5K reputation)Distinguished Member (50.5K reputation)Distinguished Member (50.5K reputation)Distinguished Member (50.5K reputation)Distinguished Member (50.5K reputation)

Group: Administrators
Last Active: 2 hours ago
Posts: 15.8K, Visits: 23.9K
hj (10/8/2018)
Hi Peter

i can not create e new folder
also i can not save any character with iClone 7.3

https://forum.reallusion.com/uploads/images/0c7e6d9d-240a-41c5-9ee5-0481.jpg

best
Hans Jörgen



Hi HJ

I also can't reproduce this issue. 

Can you tell is if this is only happening for characters? Are you able to save projects, props etc?

Also if it is only characters, is it just CC3 characters or all characters?

Thanks.


                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


danmiller
danmiller
Posted Last Year
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (868 reputation)Veteran Member (868 reputation)Veteran Member (868 reputation)Veteran Member (868 reputation)Veteran Member (868 reputation)Veteran Member (868 reputation)Veteran Member (868 reputation)Veteran Member (868 reputation)Veteran Member (868 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 181, Visits: 792
I was hoping my issue would be fixed.https://forum.reallusion.com/uploads/images/3e04e1d2-521e-40a1-baa1-1d78.jpg
hj
hj
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)Distinguished Member (16.7K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 4 hours ago
Posts: 3.4K, Visits: 14.3K
Hi Peter


only in "Avatar Custom" and in "Animation Customs" i can not save any thing.
I can save Props
Creating  "New Folders" works only for Projects

my Reallusion "Template" and "Customs" Drive is E: not C:

With CC 3.0 and 3dXchange no Problems. Also with iClone 7.23 no Problems
The Problem started wit 7.3

best
Hans Jörgen




Fehler gehören zum Leben.
Was zählt, ist, wie man auf Fehler reagiert
Niki Giovanni
https://forum.reallusion.com/uploads/images/1a2f83b8-b491-4e74-bf8b-6a98.jpg

Edited
Last Year by hj
blaknex7
blaknex7
Posted Last Year
View Quick Profile
New Member

New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)New Member (1 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 1, Visits: 6
Hi, I tried downloading iclone 7 via the hub and it keeps telling me: "INSTALLATION WAS CANCELLED, ALL UPDATE PROCESSES WILL STOP" what do I do?
4u2ges
4u2ges
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (4.5K reputation)Distinguished Member (4.5K reputation)Distinguished Member (4.5K reputation)Distinguished Member (4.5K reputation)Distinguished Member (4.5K reputation)Distinguished Member (4.5K reputation)Distinguished Member (4.5K reputation)Distinguished Member (4.5K reputation)Distinguished Member (4.5K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 16 hours ago
Posts: 1.6K, Visits: 6.9K
I have one issue to report and a question.

Issue
Remove Object Animation no longer properly works for props with sub-props hierarchy. If both the prop and sub-prop were animated at some point and you wish to apply Remove Object Animation (ROA) to the prop, the result is unpredictable.
To have all "freeze" at a given frame, you have to  apply ROA to ALL sub-props first. And for complex hierarchy you have to start from the very bottom and make your way up. Too bad as it takes extra time and very inconvenient.
Is everyone experience the same?

Question
What is "Static Noise (Smooth Color Banding)" in the "Effect" section of the "Project" on the timeline? Looks like something good Smile. But how to control it? The key seems to move to the scrabber if you do Remove Scene Animation.

Both in the video:








theschemer
theschemer
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)Distinguished Member (3.7K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 1.3K, Visits: 2.6K
I found a bug. If I take my CC3 character (DAZ Transformed) into IClone 7.3 and try to change the eyes, it crashes IClone 7 every time. So I went back to CC3 and added the eyes and that worked just fine.
TS

added: Once I export the character to IClone with the CC3 eyes, I was able to change them in IClone once or twice and then it crashed. I tried the material only and that worked a few times and that too also crashed IClone 7.
Edited
Last Year by theschemer



Reading This Topic