Profile Picture

Motion Live does not detect Perception neuron actor

Posted By bob_369213 Last Year
You don't have permission to rate!
Author
Message
bob_369213
bob_369213
Posted Last Year
View Quick Profile
New Member

New Member (58 reputation)New Member (58 reputation)New Member (58 reputation)New Member (58 reputation)New Member (58 reputation)New Member (58 reputation)New Member (58 reputation)New Member (58 reputation)New Member (58 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 2, Visits: 9
I already hooked up the neuron suit and axis neuron, and I've already got my character in iClone 7. I open the Motion Live plugin to connect the neuron to iclone, but when I click the green circle it lights up but does not detect my neuron actor. When I click it, it still says my actor as 0. The IP address and port are both same on the Motion Live plugin and also on Axis neuron. Because of this, I'm unable to move my character in iClone using the perception neuron. I already followed the steps like in the manual but it still doesn't work. 
https://forum.reallusion.com/uploads/images/cac8ec21-fdf9-4bf1-8987-eefe.jpg
https://forum.reallusion.com/uploads/images/edf50cf4-b798-401e-8e92-6b29.jpghttps://forum.reallusion.com/uploads/images/caca260e-091b-432d-be71-f2fb.jpg
e1_scheer
e1_scheer
Posted Last Year
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (332 reputation)Senior Member (332 reputation)Senior Member (332 reputation)Senior Member (332 reputation)Senior Member (332 reputation)Senior Member (332 reputation)Senior Member (332 reputation)Senior Member (332 reputation)Senior Member (332 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 days ago
Posts: 40, Visits: 491
This is a bit of a show stopper for me
Any feedback on how to resolve this issue?
luke (RL)
luke (RL)
Posted Last Year
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (609 reputation)Veteran Member (609 reputation)Veteran Member (609 reputation)Veteran Member (609 reputation)Veteran Member (609 reputation)Veteran Member (609 reputation)Veteran Member (609 reputation)Veteran Member (609 reputation)Veteran Member (609 reputation)

Group: Power Developer
Last Active: 8 hours ago
Posts: 106, Visits: 3.3K
Hi.
Please help us to confirm the Axis Neuron settings like the images show below:
https://forum.reallusion.com/uploads/images/17a999ff-fbfe-4854-b1ac-552d.png

https://forum.reallusion.com/uploads/images/cd73b774-f304-433a-94fd-2d96.png



Reading This Topic