Profile Picture

Hub is not readable

Posted By Calseeor 2 Years Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
Calseeor
Calseeor
Posted 2 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (325 reputation)Senior Member (325 reputation)Senior Member (325 reputation)Senior Member (325 reputation)Senior Member (325 reputation)Senior Member (325 reputation)Senior Member (325 reputation)Senior Member (325 reputation)Senior Member (325 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 8 Months Ago
Posts: 2, Visits: 24
Hello all,

New to Reallusion and I have an issue with the hub. Sad 

On my Windows 10 PC, the hub is semi-transparent and very unreadable (see screenshot).
On my Surface Pro 4, the hub is the same but also so very very tiny. Enlarging text and interface components from within Windows 10, does not do anything for the hub.

I've searched for answers but nothing has worked. Does anyone have any thoughts?
https://forum.reallusion.com/uploads/images/2b389ae4-c8e0-4314-9587-0ebd.png


Regards,
--Eryk
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 2 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (66.1K reputation)Distinguished Member (66.1K reputation)Distinguished Member (66.1K reputation)Distinguished Member (66.1K reputation)Distinguished Member (66.1K reputation)Distinguished Member (66.1K reputation)Distinguished Member (66.1K reputation)Distinguished Member (66.1K reputation)Distinguished Member (66.1K reputation)

Group: Administrators
Last Active: 1 hour ago
Posts: 18.0K, Visits: 27.5K
For any issues with the Reallusion Hub, please do ensure you are using the latest version which is version 4.05.

To ensure you are using the latest version, please close the Hub down by right clicking the icon in the Hidden Icons area of the Windows Task Bar and choose Quit. Then launch it again from the Start Menu and it should automatically begin updating to the latest version. 


                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


dpage
dpage
Posted Last Year
View Quick Profile
New Member

New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 12, Visits: 87
Having the exact same problem, on multiple Win 10 machines. Sad
Dan@3DIM
Dan@3DIM
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 63, Visits: 758
I've had enough with eye strain on this Hub. cant see anything in setting.
normally I just let Hub do automation update without need to see it. but days over days it start annoying me.

I try remove hub and reinstall it again, no luck.

your Hub webpage really need update so we can manually update on top of this corrupt one.

please. 
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (66.1K reputation)Distinguished Member (66.1K reputation)Distinguished Member (66.1K reputation)Distinguished Member (66.1K reputation)Distinguished Member (66.1K reputation)Distinguished Member (66.1K reputation)Distinguished Member (66.1K reputation)Distinguished Member (66.1K reputation)Distinguished Member (66.1K reputation)

Group: Administrators
Last Active: 1 hour ago
Posts: 18.0K, Visits: 27.5K
Dan@3DIM (2/14/2019)


I try remove hub and reinstall it again, no luck.


What are the problems you are having with the Hub?

You should be able to remove the Hub by going to Start > Settings > Apps in Windows 10. Does this not work for you?


                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


Dan@3DIM
Dan@3DIM
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 63, Visits: 758
Peter (RL) (2/14/2019)
Dan@3DIM (2/14/2019)


I try remove hub and reinstall it again, no luck.


What are the problems you are having with the Hub?

You should be able to remove the Hub by going to Start > Settings > Apps in Windows 10. Does this not work for you?




This.




And I click setting


Dan@3DIM
Dan@3DIM
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)Distinguished Member (1.0K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 63, Visits: 758
https://forum.reallusion.com/uploads/images/98660fb9-c6c4-43af-9f7e-eea6.jpg
where is the button to update? lucky I know where to click. 
dpage
dpage
Posted Last Year
View Quick Profile
New Member

New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 12, Visits: 87
I have the same issue with an unreadable HUB application, all windows generated by the app are only visible over pure black. As if on an additive blend mode, or that all text is 100% transparent cut out to the windows behind.
Win 10 - Up to Date
Hub Version 4.06.2619.1
Intel i7 - 5820 - 3.3 ghz
32 gig ram
Nvidia GTX 1070 - Up to Date Drivers
https://forum.reallusion.com/uploads/images/106ba747-660a-413c-aced-4f67.jpg
Edward (RL)
Edward (RL)
Posted Last Year
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (803 reputation)Veteran Member (803 reputation)Veteran Member (803 reputation)Veteran Member (803 reputation)Veteran Member (803 reputation)Veteran Member (803 reputation)Veteran Member (803 reputation)Veteran Member (803 reputation)Veteran Member (803 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 days ago
Posts: 245, Visits: 3.5K
Try turn off this
https://forum.reallusion.com/uploads/images/1b053109-9ecc-4d68-8e03-9385.png
dpage
dpage
Posted Last Year
View Quick Profile
New Member

New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 12, Visits: 87
edh, I reset the 3d setting to default and relaunched the HUB, it fixed it!

Thank you







Reading This Topic