Profile Picture

Crashing Issues - Possible Workaround (Mac) - UPDATED

Posted By Peter (RL) 4 Years Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)

Group: Administrators
Last Active: 15 minutes ago
Posts: 18.0K, Visits: 27.7K
*** UPDATED ***

Hi Everyone,

For Mac users experiencing crashing or launch issues, please try the new interim 3.01 update.

Download using the link below and then double click the file to install.

http://file.reallusion.com/patch/cta/CTA301_Enu_Patch.dmg

Thank you. Please do let us know if this interim update helps. Smile


                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


Edited
4 Years Ago by Ola(RL)
mezstor
mezstor
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (398 reputation)Senior Member (398 reputation)Senior Member (398 reputation)Senior Member (398 reputation)Senior Member (398 reputation)Senior Member (398 reputation)Senior Member (398 reputation)Senior Member (398 reputation)Senior Member (398 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 Years Ago
Posts: 28, Visits: 160
Hello Peter,

After a long search i found the plis file. Now when i start up CTA3 it shows the loading screen without serial number. After that I get the same crash issue (even after rebooting my computer).


Do you have any other suggestions?

Thanks in advance



Edited
4 Years Ago by mezstor
CTA3fan
CTA3fan
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
New Member

New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 4 Months Ago
Posts: 3, Visits: 93
Thank you.  Tried it.  Not working.  Still crashing.
Edward (RL)
Edward (RL)
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (803 reputation)Veteran Member (803 reputation)Veteran Member (803 reputation)Veteran Member (803 reputation)Veteran Member (803 reputation)Veteran Member (803 reputation)Veteran Member (803 reputation)Veteran Member (803 reputation)Veteran Member (803 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 days ago
Posts: 245, Visits: 3.5K
mezstor (11/16/2016)
Hello Peter,
...Now when i start up CTA3 it shows the loading screen without serial number....


Hey, seems you removed the wrong path under /Library/Preferences/
The correct path was under ~/Library/Preferences/
You need reinstall CrazyTalk Animator 3.
And then, use Finder, in top menu choose Go > Go to Folder and input  ~/Library/Preferences/, and press Go
Find and remove com.reallusion.CrazyTalkAnimator3.plist


eshu
eshu
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
New Member

New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 9 Months Ago
Posts: 8, Visits: 141

Just to clarify, there are two versions of this file. One is under your main drive, you'll find library/preferences etc. You have to go to "users" then under your main drive you'll find another library folder with preference. Once I found that version of the plist file, it worked. 
Thanks,

mezstor
mezstor
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (398 reputation)Senior Member (398 reputation)Senior Member (398 reputation)Senior Member (398 reputation)Senior Member (398 reputation)Senior Member (398 reputation)Senior Member (398 reputation)Senior Member (398 reputation)Senior Member (398 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 Years Ago
Posts: 28, Visits: 160
Hello,



I want to thank everyone for there help.

I tried to find the plis file but couldn't find it in the library folder.

Now I got a answer from tech support and they found a solution!!!!!

I got a special file that called RemoveCTA3plist.command.

I double clicked on it and reboot my computer and than it doesn't crash anymore.

You have to click on no thanks till we get the last patch from tech support.

Also make sure that you uninstall en reinstall the program before you do all the steps mentioned above.


If its allowed by administrator i can put the link for downloading the file and the description from tech support in this post to help others in need,


Waiting for your answer and thanks everyone.




Edited
4 Years Ago by mezstor
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)

Group: Administrators
Last Active: 15 minutes ago
Posts: 18.0K, Visits: 27.7K
We have now released a new interim 3.01 update. Please see the first post  of this thread to download it. Smile

                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


barrie_mcdermid
barrie_mcdermid
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (570 reputation)Veteran Member (570 reputation)Veteran Member (570 reputation)Veteran Member (570 reputation)Veteran Member (570 reputation)Veteran Member (570 reputation)Veteran Member (570 reputation)Veteran Member (570 reputation)Veteran Member (570 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Week
Posts: 39, Visits: 526
Hi Peter,

It seems we need permission.  Can we access the file any other way?

Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)Distinguished Member (66.7K reputation)

Group: Administrators
Last Active: 15 minutes ago
Posts: 18.0K, Visits: 27.7K
barrie_mcdermid (11/17/2016)
Hi Peter,

It seems we need permission.  Can we access the file any other way?



The link has now been updated. Apologies for the permissions issue. Whistling


                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


maarten_20120602111822330
maarten_20120602111822330
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
New Member

New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)New Member (2 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 4 Years Ago
Posts: 2, Visits: 16
OK seem that the new patch works for me : )  Thank you



Reading This Topic