Profile Picture

iClone Pro 6.42 - Slider X Y Z Can Not Move

Posted By Space 3D 3 Years Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
Space 3D
Space 3D
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 4 Months Ago
Posts: 225, Visits: 1.6K
Dear iCloner ,
Slider X Y Z can not move . ( on prop ).
Slider X and Y can not move ( manual only ).
Slider Z ( OK ) no problem .

Please , any solution for this problem . ( May be from RL officer )

This on iClone Pro 6.422728.1  ( Last Update Version )
Thank's

https://forum.reallusion.com/uploads/images/0bd29def-8951-45c0-a567-0932.jpg



Edited
3 Years Ago by Space 3D
JimmyB7
JimmyB7
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (1.6K reputation)Distinguished Member (1.6K reputation)Distinguished Member (1.6K reputation)Distinguished Member (1.6K reputation)Distinguished Member (1.6K reputation)Distinguished Member (1.6K reputation)Distinguished Member (1.6K reputation)Distinguished Member (1.6K reputation)Distinguished Member (1.6K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Week
Posts: 188, Visits: 2.9K
Verified.  I have the exact same issue.

CyberpowerPC, 32 GB Ram, 64bit Windows 10 Pro, Intel Core i7-8700K CPU @ 3.70GHz,  MSI Z370 Gaming M5 Motherboard, ROG-STRIX-RTX2080TI-O11G-GAMING graphics card, Toshiba 3TB hard drive, Seagate 2TB hard drive, Western Digital 1TB hard drive, ASUS PA329Q 32" 4K/UHD IPS Monitor.
Snarp Farkle
Snarp Farkle
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (3.4K reputation)Distinguished Member (3.4K reputation)Distinguished Member (3.4K reputation)Distinguished Member (3.4K reputation)Distinguished Member (3.4K reputation)Distinguished Member (3.4K reputation)Distinguished Member (3.4K reputation)Distinguished Member (3.4K reputation)Distinguished Member (3.4K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 days ago
Posts: 719, Visits: 3.1K
Is that in "World" mode or "Local" or both?  Sometimes I found that I had to select Local to get the gismo to work.


Dell XPS 8900, Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz, 3408 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s), 16 GB RAM, - 4 GB GeForce GTX 745, NVIDIA compatible.
Acer Aspire V Nitro Laptop,  2.5GHz Intel Core i5-7300HQ processor with 6MB cache,  256GB solid state drive, 16GB Ram,  4 GB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti graphics.

animagic
animagic
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (19.2K reputation)Distinguished Member (19.2K reputation)Distinguished Member (19.2K reputation)Distinguished Member (19.2K reputation)Distinguished Member (19.2K reputation)Distinguished Member (19.2K reputation)Distinguished Member (19.2K reputation)Distinguished Member (19.2K reputation)Distinguished Member (19.2K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 1 hour ago
Posts: 11.3K, Visits: 19.5K
I have not been able to repeat this. Both the Gizmo (World as well as Local) and manual entry work.


https://forum.reallusion.com/uploads/images/1a09220f-ab50-42ac-ad1a-33ec.pnghttps://forum.reallusion.com/Uploads/Images/d14339d0-cd32-4b35-88f9-40a0.png


JimmyB7
JimmyB7
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (1.6K reputation)Distinguished Member (1.6K reputation)Distinguished Member (1.6K reputation)Distinguished Member (1.6K reputation)Distinguished Member (1.6K reputation)Distinguished Member (1.6K reputation)Distinguished Member (1.6K reputation)Distinguished Member (1.6K reputation)Distinguished Member (1.6K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Week
Posts: 188, Visits: 2.9K
Snarp Farkle (6/2/2016)
Is that in "World" mode or "Local" or both?  Sometimes I found that I had to select Local to get the gismo to work.

Start in "Local" Transform does nothing.  Switch to "World" appears to work as advertised.  Switch back to "Local" and it continues to work OK.  Head scratcher.



CyberpowerPC, 32 GB Ram, 64bit Windows 10 Pro, Intel Core i7-8700K CPU @ 3.70GHz,  MSI Z370 Gaming M5 Motherboard, ROG-STRIX-RTX2080TI-O11G-GAMING graphics card, Toshiba 3TB hard drive, Seagate 2TB hard drive, Western Digital 1TB hard drive, ASUS PA329Q 32" 4K/UHD IPS Monitor.
Space 3D
Space 3D
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 4 Months Ago
Posts: 225, Visits: 1.6K
On world move ( Only Z  up down )
On local move ( X Y Z  No problem ) .



Reading This Topic