Profile Picture

Particles Missing From Scene Manager?

Posted By bud_20121023184423262 4 Years Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
bud_20121023184423262
bud_20121023184423262
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 Years Ago
Posts: 163, Visits: 443
Hi All,

After having trouble finding my particles (two torches) in my scene manger. I created a brand new IC6 file and loaded in a torch. I then looked for it in scene manger -- not there!

I then "filtered" the scene manager, selecting only "particles" and it does not show up.

Any ideas?

- - - - - - - - - - - - -
iClone 6.21
Character Creator 1.2
3.07GHz Intel Core i7 machine running Windows 7 Pro (v 6.1.7601 SP1)
6GB RAM
EVGA GTX 970 (2 gig video memory)

mtakerkart
mtakerkart
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (9.7K reputation)Distinguished Member (9.7K reputation)Distinguished Member (9.7K reputation)Distinguished Member (9.7K reputation)Distinguished Member (9.7K reputation)Distinguished Member (9.7K reputation)Distinguished Member (9.7K reputation)Distinguished Member (9.7K reputation)Distinguished Member (9.7K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 1 hour ago
Posts: 2.5K, Visits: 20.0K
There is some thread of this known bug with this latest version of Iclone. We're waiting for the next update to fix it.
bud_20121023184423262
bud_20121023184423262
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 Years Ago
Posts: 163, Visits: 443
Thanks Mtakerkart,

I suspected there might be a thread on it somewhere. I have the darndest time using the forum's search feature. Even in advanced mode I can't seem to get it to hone in on (relevant) results. And even the results that do turn up all say say 0 Replies!

Maybe someone who's familiar with the thread will re-post the link here.

My project is dead in the water with this -- unless there is at least a work-around.

Peace,
Bud




- - - - - - - - - - - - -
iClone 6.21
Character Creator 1.2
3.07GHz Intel Core i7 machine running Windows 7 Pro (v 6.1.7601 SP1)
6GB RAM
EVGA GTX 970 (2 gig video memory)

peppie
peppie
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (1.3K reputation)Distinguished Member (1.3K reputation)Distinguished Member (1.3K reputation)Distinguished Member (1.3K reputation)Distinguished Member (1.3K reputation)Distinguished Member (1.3K reputation)Distinguished Member (1.3K reputation)Distinguished Member (1.3K reputation)Distinguished Member (1.3K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 110, Visits: 2.4K
I  had a lost block and it loaded up in another item that  was attached to another item . I watch closely where  I drag n drop now.
Rampa
Rampa
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (24.4K reputation)Distinguished Member (24.4K reputation)Distinguished Member (24.4K reputation)Distinguished Member (24.4K reputation)Distinguished Member (24.4K reputation)Distinguished Member (24.4K reputation)Distinguished Member (24.4K reputation)Distinguished Member (24.4K reputation)Distinguished Member (24.4K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 4 hours ago
Posts: 6.9K, Visits: 36.8K
there is a "fix". Wink

Attach your particle to something. It'll show up as a sub-prop in the Scene Manger.
bud_20121023184423262
bud_20121023184423262
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)Distinguished Member (1.5K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 Years Ago
Posts: 163, Visits: 443
Thanks, Rampa,

I had tried that earlier but could not select the Torch to attach to my Dummy. However, now that you've confirmed this works I tried again -- being careful to make the attaching step the very next step after loading the Torch.

And as I'm sure you've already guessed . . . it works!

I think that's a hat-trick for you this week -- you've rescued me THREE times. Shoot, I think that means you're automatically on the payroll ;-)

Thanks again, man,
Bud

- - - - - - - - - - - - -
iClone 6.21
Character Creator 1.2
3.07GHz Intel Core i7 machine running Windows 7 Pro (v 6.1.7601 SP1)
6GB RAM
EVGA GTX 970 (2 gig video memory)




Reading This Topic