Profile Picture

Lib crypto Error on first Run

Posted By llamapixel 6 Years Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
llamapixel
llamapixel
Posted 6 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 4 Years Ago
Posts: 9, Visits: 27
I cannot seem to get this program to run in either Snow Leopard and Mountain Lion.
I am crashing at startup after registration with a libcrypto error.

I have sent a message yesterday to PETER Admin and no reply as of yet.
I want to make a video for my 30,000 video followers.

What should I do to fix it ?
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 6 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)

Group: Administrators
Last Active: Yesterday
Posts: 16.0K, Visits: 24.1K
Sorry to hear you are experiencing problems with CT7 For Mac.

Please contact Technical Support using the link below. Please also try to capture a screenshot of the error message and send this as an attachment. They will then try to get you up and running as soon as possible.

http://www.reallusion.com/CustomerSupport/User/QForm.aspx

Thanks.

                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


llamapixel
llamapixel
Posted 6 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 4 Years Ago
Posts: 9, Visits: 27
I have sent two messages already as well as contacting you in private message and public now in the forum mate over the course of many days now Wink

I would like a response so I can use the software I bought and entertain my online video crowd Wink

I would hate to have to give it a bad rap because it won't load on Snow Leopard and Mountain Lion. I am keen to try it after purchasing it and not considering going to pro if it doesn't work properly.


Tracking number: [a2dceb25-0349-42b9-b06d-5ca672f1356a]

Tracking number: [2a23321c-a24d-4a4e-839e-bfae236481b4]

llamapixel
llamapixel
Posted 6 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 4 Years Ago
Posts: 9, Visits: 27
Another Day and another post.

Any news on how to solve this dependency error?

llamapixel
llamapixel
Posted 6 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 4 Years Ago
Posts: 9, Visits: 27
I am still waiting for a reply on how to resolve my issue.
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 6 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)

Group: Administrators
Last Active: Yesterday
Posts: 16.0K, Visits: 24.1K
llamapixel (11/27/2013)
I am still waiting for a reply on how to resolve my issue.

Hi..

I have checked your support status and see that Tech Support have contacted you again today.

I do apologise for the delay. Unfortunately this is an unusual issue that has not been reported before so it is taking a little time to fully understand the cause.

I can assure you that the Tech team will do their very best to help get this resolved for you as quickly as possible.

                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


llamapixel
llamapixel
Posted 6 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 4 Years Ago
Posts: 9, Visits: 27
SIC " We're sorry for causing this issue. We have forwarded it to our development team. Please wait 2~3 working days to let us check this issue."

I will check back in 2 days or so now, provided I ignore one day in case you are in USA for thanksgiving.

very keen to make an animation so I am on your tails in a couple!
llamapixel
llamapixel
Posted 6 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 4 Years Ago
Posts: 9, Visits: 27
Any news yet?
llamapixel
llamapixel
Posted 6 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)Senior Member (323 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 4 Years Ago
Posts: 9, Visits: 27
I had to rename a file from my usr/lib and got it working with Carols great support.

The info on this page was sent by Carol and solved my issue.

http://support.mendeley.com/customer/portal/questions/425046-mendeley-desktop-and-mountain-lion

Time to finally learn how to use it and start animating.



Reading This Topic