Profile Picture

cxcore200.dll error message

Posted By donnydi 6 Years Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
donnydi
donnydi
Posted 6 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (256 reputation)Senior Member (256 reputation)Senior Member (256 reputation)Senior Member (256 reputation)Senior Member (256 reputation)Senior Member (256 reputation)Senior Member (256 reputation)Senior Member (256 reputation)Senior Member (256 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 6 Years Ago
Posts: 2, Visits: 12
Hi, Running win8, downloaded Animator pro and installed it on D: partition drive and used it. Had to refresh machine and since then cannot open Animator pro I keep getting the error message the programme cannot start because cxcore200.dll missing try reinstalling. even tho I reinstalled software (still on D: drive not CSmile I still keep getting this message. I will put it on C: if I have to, but wondered if there was a solution without having to do that.
donnydi
donnydi
Posted 6 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (256 reputation)Senior Member (256 reputation)Senior Member (256 reputation)Senior Member (256 reputation)Senior Member (256 reputation)Senior Member (256 reputation)Senior Member (256 reputation)Senior Member (256 reputation)Senior Member (256 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 6 Years Ago
Posts: 2, Visits: 12
UPDATE  Ok, after uninstalling and reinstalling software 2 more times, all now seems to be well, working fine on D: partition drive....So who knows what happened, anyway seems ok now. Guess the solution was to keep trying and wear the pc gremlins down into submission.Smile
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 6 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)Distinguished Member (52.2K reputation)

Group: Administrators
Last Active: 7 minutes ago
Posts: 16.0K, Visits: 24.1K
Great to hear you were able to resolve the problem. Thanks for letting us know. Smile

                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


planetstardragon
planetstardragon
Posted 6 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)Distinguished Member (17.7K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Month
Posts: 10.5K, Visits: 34.1K
I've been hearing about a lot of oddities with windows 8, seems like this may have been one of them. The other item that has been acting quirky lately in various softwares is the Nvidia Gtx 670 - it has this blackscreen error that seems to be plaguing it.





Reading This Topic