Profile Picture

Dino trouble

Posted By tuttut_nut 6 Years Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
tuttut_nut
tuttut_nut
Posted 6 Years Ago
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (883 reputation)Veteran Member (883 reputation)Veteran Member (883 reputation)Veteran Member (883 reputation)Veteran Member (883 reputation)Veteran Member (883 reputation)Veteran Member (883 reputation)Veteran Member (883 reputation)Veteran Member (883 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 6 Years Ago
Posts: 52, Visits: 1.0K
Having trouble moving dino's purchased from store. Keep getting error messages and I try to apply motions.
W.VEEKE
W.VEEKE
Posted 6 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (20.9K reputation)Distinguished Member (20.9K reputation)Distinguished Member (20.9K reputation)Distinguished Member (20.9K reputation)Distinguished Member (20.9K reputation)Distinguished Member (20.9K reputation)Distinguished Member (20.9K reputation)Distinguished Member (20.9K reputation)Distinguished Member (20.9K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Month
Posts: 2.8K, Visits: 8.3K
Hi, i think you put your motions in the wrong directory. You downloaded the dinos and also separate motions. You can appply this motions direct on the dinos just the same as you do with the Iclone standard characters. Please write me w.veek@home.nl

Ps: perform commandos only work if you put the motions in the correct directory

Or you use them direct

Wil Veeke


Wil Veeke-Reallusion Certified Content Developer





Member of:




The Content Wizards!






Reading This Topic