Profile Picture

pixel shading question

Posted By jwd2581 8 Years Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
jwd2581
jwd2581
Posted 8 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (273 reputation)Senior Member (273 reputation)Senior Member (273 reputation)Senior Member (273 reputation)Senior Member (273 reputation)Senior Member (273 reputation)Senior Member (273 reputation)Senior Member (273 reputation)Senior Member (273 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 8 Years Ago
Posts: 2, Visits: 34
Hi--could use some help from some experts. I'm running iclone 4 pro. For some reason, I'm locked out of pixel shading; can only use quick, smooth and wireframe--they're the only options in the drop down in the preview screen and I can't enable pixel shading in the preferences. Only quick shading is allowed.

The OS is Windows. 2G ram.

Any thoughts?

yaRincewind
yaRincewind
Posted 8 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 1.2K, Visits: 4.8K
What graphic adapter and driver are you using?

Have a look at this pdf

________________________________________________________________________________________________________________________________________
Danke für Flex - Haare und Kleidung, die nicht durch den Avatar gehen !

Edited
8 Years Ago by yaRincewind
jwd2581
jwd2581
Posted 8 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (273 reputation)Senior Member (273 reputation)Senior Member (273 reputation)Senior Member (273 reputation)Senior Member (273 reputation)Senior Member (273 reputation)Senior Member (273 reputation)Senior Member (273 reputation)Senior Member (273 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 8 Years Ago
Posts: 2, Visits: 34
Ah, that explains it. Many thanks!
Pochontas
Pochontas
Posted 7 Years Ago
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (970 reputation)Veteran Member (970 reputation)Veteran Member (970 reputation)Veteran Member (970 reputation)Veteran Member (970 reputation)Veteran Member (970 reputation)Veteran Member (970 reputation)Veteran Member (970 reputation)Veteran Member (970 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 65, Visits: 128
I have some question regarding shading. For instance I work in some project (in Iclone4.3) with a cylinder prop in quick shading mode. Cylinder prop is "acting" laser beam so it's only visible for a second or so but when I switch it to Pixel Shading the cylinder does not show up at all unless I keep a timeline opened and cylinder selected, then it only shows up. But of course when I run it in Quick Shading mode it appears with no problem.

The solution so far is to erase the cylinder and then do it again in Pixel Shading mode, but does anyone have any other solution?

EDIT I reopened it and when switched to pixel shading it's visible.
Edited
7 Years Ago by Pochontas



Reading This Topic