Profile Picture

Auto Rig Pro is not working in CC3 characters.

Posted By ragulrock225.rr 3 Months Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
ragulrock225.rr
ragulrock225.rr
Posted 3 Months Ago
View Quick Profile
Junior Member

Junior Member (146 reputation)Junior Member (146 reputation)Junior Member (146 reputation)Junior Member (146 reputation)Junior Member (146 reputation)Junior Member (146 reputation)Junior Member (146 reputation)Junior Member (146 reputation)Junior Member (146 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 Months Ago
Posts: 6, Visits: 17
Auto rig pro is not binding with CC3 characters under skin sector which is imported by new cc3 blender tool.

Can anyone help me with this Problem?

Blender 2.83 is just hanging and indicates Not responding.

I tried the Optimize high resolution option below skin and locks 80k but no change occurred. 
3DPixl
3DPixl
Posted 3 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (2.2K reputation)Distinguished Member (2.2K reputation)Distinguished Member (2.2K reputation)Distinguished Member (2.2K reputation)Distinguished Member (2.2K reputation)Distinguished Member (2.2K reputation)Distinguished Member (2.2K reputation)Distinguished Member (2.2K reputation)Distinguished Member (2.2K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Week
Posts: 231, Visits: 2.4K
I use the quick rig add-on for Auto Rig which has a CC3 automation tool. You can find it on the Blender Market

Find me on Artstation HERE





Reading This Topic