Profile Picture

Audio doesn't work?

Posted By oneinuhbillion 10 Months Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
oneinuhbillion
oneinuhbillion
Posted 10 Months Ago
View Quick Profile
New Member

New Member (32 reputation)New Member (32 reputation)New Member (32 reputation)New Member (32 reputation)New Member (32 reputation)New Member (32 reputation)New Member (32 reputation)New Member (32 reputation)New Member (32 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 10 Months Ago
Posts: 1, Visits: 2
My audio from the voice clip doesn't seem to be playing back. Tested my mic on other applications and it works fine. I can see the waves so I think it's picking up my mic, but it just isn't able to play back the voice even after render. Any help would be appreciated
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 10 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (81.5K reputation)Distinguished Member (81.5K reputation)Distinguished Member (81.5K reputation)Distinguished Member (81.5K reputation)Distinguished Member (81.5K reputation)Distinguished Member (81.5K reputation)Distinguished Member (81.5K reputation)Distinguished Member (81.5K reputation)Distinguished Member (81.5K reputation)

Group: Administrators
Last Active: 2 hours ago
Posts: 19.5K, Visits: 30.3K
Hi...

Here are a couple of things to try:

1. Make sure the volume sliders on the Play Bar are turned up (Numbers 13 & 14 on the page below).

https://manual.reallusion.com/CrazyTalk_8/ENU/Default.htm#Resources/CT8/01_User_Interface_Introduction/Play_Bar.htm

2. Load one of the sample projects included with CrazyTalk 8 and play it. Do you hear sound from this project?

If that doesn't help, please let us know if you are using the Windows or Mac version of CrazyTalk 8. Thanks.

                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com





Reading This Topic