Profile Picture

Purchased Assets show "TRIAL"

Posted By JmsRyan 4 Months Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
JmsRyan
JmsRyan
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (774 reputation)Veteran Member (774 reputation)Veteran Member (774 reputation)Veteran Member (774 reputation)Veteran Member (774 reputation)Veteran Member (774 reputation)Veteran Member (774 reputation)Veteran Member (774 reputation)Veteran Member (774 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 Months Ago
Posts: 39, Visits: 211
I have some purchased assets that show in CC3.
As soon as I click/drag, they show as "TRIAL".
I have re-installed...but, no luck.
How do I remedy this?
animagic
animagic
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (19.3K reputation)Distinguished Member (19.3K reputation)Distinguished Member (19.3K reputation)Distinguished Member (19.3K reputation)Distinguished Member (19.3K reputation)Distinguished Member (19.3K reputation)Distinguished Member (19.3K reputation)Distinguished Member (19.3K reputation)Distinguished Member (19.3K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 11.3K, Visits: 19.6K
With the asset selected, under Help, click Content Activation.

EDIT: Corrected typo: "Content", not "Contact".


https://forum.reallusion.com/uploads/images/1a09220f-ab50-42ac-ad1a-33ec.pnghttps://forum.reallusion.com/Uploads/Images/d14339d0-cd32-4b35-88f9-40a0.png


Edited
4 Months Ago by animagic
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (52.1K reputation)Distinguished Member (52.1K reputation)Distinguished Member (52.1K reputation)Distinguished Member (52.1K reputation)Distinguished Member (52.1K reputation)Distinguished Member (52.1K reputation)Distinguished Member (52.1K reputation)Distinguished Member (52.1K reputation)Distinguished Member (52.1K reputation)

Group: Administrators
Last Active: Yesterday
Posts: 16.0K, Visits: 24.1K
Just to clarify as there was a typo in Animagics reply, that should be Help > Content Activation. You can also try Help > Content 1-Click Verification.

                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


animagic
animagic
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (19.3K reputation)Distinguished Member (19.3K reputation)Distinguished Member (19.3K reputation)Distinguished Member (19.3K reputation)Distinguished Member (19.3K reputation)Distinguished Member (19.3K reputation)Distinguished Member (19.3K reputation)Distinguished Member (19.3K reputation)Distinguished Member (19.3K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 11.3K, Visits: 19.6K
Peter (RL) (2/18/2019)
Just to clarify as there was a typo in Animagics reply, that should be Help > Content Activation. You can also try Help > Content 1-Click Verification.

Oh uh....Blush Thanks for the correction, Peter!


https://forum.reallusion.com/uploads/images/1a09220f-ab50-42ac-ad1a-33ec.pnghttps://forum.reallusion.com/Uploads/Images/d14339d0-cd32-4b35-88f9-40a0.png





Reading This Topic