Profile Picture

Strange problem with Curve Editor..

Posted By Pixtim Last Year
You don't have permission to rate!
Author
Message
Pixtim
Pixtim
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 412, Visits: 8.5K
I have a strange problem that I have never had until now.
When I use Curve Editor, the handles of the first key play with me ... and sometimes others too ...

All my software is up to date and my graphics card too ... (window 10, Iclone 7.21.1609.1) ..

Does this happen to someone else? Is there a trick?



Pixtim'Store : Motions and models (marketplace and preview)
https://forum.reallusion.com/uploads/images/537a5400-851d-4b9c-9876-587d.jpg
mtakerkart
mtakerkart
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 2.5K, Visits: 19.6K
Yep , same bug here. 
Pixtim
Pixtim
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 412, Visits: 8.5K
Ah OK ! thank you. I was wondering if I made a mistake somewhere ...

Pixtim'Store : Motions and models (marketplace and preview)
https://forum.reallusion.com/uploads/images/537a5400-851d-4b9c-9876-587d.jpg
Edited
Last Year by Pixtim
Pixtim
Pixtim
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 412, Visits: 8.5K
Could anyone tell us if we can expect a fix for this bug before Iclone 7.3? Peter or someone else from RL? please ?
This really makes the plug'in unusable ... while it was fantastic! Crying




Pixtim'Store : Motions and models (marketplace and preview)
https://forum.reallusion.com/uploads/images/537a5400-851d-4b9c-9876-587d.jpg
mtakerkart
mtakerkart
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 2.5K, Visits: 19.6K
@Pixtim

I think you better to create a feedback tracker or create a ticket support. Smile
Pixtim
Pixtim
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 412, Visits: 8.5K
barry.long did one (I really like his title!): ... I added my vote and a comment ..


Here is the feedback link




Pixtim'Store : Motions and models (marketplace and preview)
https://forum.reallusion.com/uploads/images/537a5400-851d-4b9c-9876-587d.jpg
mtakerkart
mtakerkart
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 2.5K, Visits: 19.6K
very strange .... I can't vote because I can't login. I reseted my password but nothing worked....
Pixtim
Pixtim
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)Distinguished Member (2.8K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 412, Visits: 8.5K
ah yes I already had the problem once when I gave a link on the feedback site.
You have to connect in a blank page and find the message yourself .. a mystery ... Smile. Someone told me that the link was related to my personal identification

he is in second position in the recent post




Pixtim'Store : Motions and models (marketplace and preview)
https://forum.reallusion.com/uploads/images/537a5400-851d-4b9c-9876-587d.jpg
mtakerkart
mtakerkart
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)Distinguished Member (8.9K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 2.5K, Visits: 19.6K
Thank you. Done.
I had to log in in the reallusion page before going to the Feedback tracker page.... Ermm
zeronimo
zeronimo
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 hours ago
Posts: 218, Visits: 9.7K
I add my vote to the Feedback tracker



Reading This Topic