Profile Picture

Iclone6.4/CC DirectX11 versions not launching

Posted By tonyconz 3 Years Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
tonyconz
tonyconz
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (462 reputation)Senior Member (462 reputation)Senior Member (462 reputation)Senior Member (462 reputation)Senior Member (462 reputation)Senior Member (462 reputation)Senior Member (462 reputation)Senior Member (462 reputation)Senior Member (462 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 15, Visits: 137
Still waiting to see if anyone has any advice regarding my query regarding DirectX9 / 11
I am sure my rig is adequate enough to cope... 
thanks!
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (53.7K reputation)Distinguished Member (53.7K reputation)Distinguished Member (53.7K reputation)Distinguished Member (53.7K reputation)Distinguished Member (53.7K reputation)Distinguished Member (53.7K reputation)Distinguished Member (53.7K reputation)Distinguished Member (53.7K reputation)Distinguished Member (53.7K reputation)

Group: Administrators
Last Active: 5 hours ago
Posts: 16.2K, Visits: 24.5K
Hi Tony,

Unfortunately the problem is with the graphics card. We have found that some models of the 500 series simply refuse to work in DirectX 11 mode. Sadly we have found no way around this at the moment other than to use DirectX 9 or to upgrade to a newer graphics card. As the 500 series is now a little dated it is something to consider. Plus you will get an increase in performance for only a small outlay which is always welcome.

I'm sorry I can't bring you better news.

                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com





Reading This Topic