Profile Picture

Iclone 6 Timeline not working! HELP!

Posted By hawktaka11 4 Years Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
hawktaka11
hawktaka11
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (299 reputation)Senior Member (299 reputation)Senior Member (299 reputation)Senior Member (299 reputation)Senior Member (299 reputation)Senior Member (299 reputation)Senior Member (299 reputation)Senior Member (299 reputation)Senior Member (299 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Week
Posts: 4, Visits: 70
Suddenly I can't get characters etc to show in the timeline! So I can't edit anything! Please HELP!
Cricky
Cricky
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Skype ID= learn.iclone

Skype ID= learn.iclone (10.0K reputation)Skype ID= learn.iclone (10.0K reputation)Skype ID= learn.iclone (10.0K reputation)Skype ID= learn.iclone (10.0K reputation)Skype ID= learn.iclone (10.0K reputation)Skype ID= learn.iclone (10.0K reputation)Skype ID= learn.iclone (10.0K reputation)Skype ID= learn.iclone (10.0K reputation)Skype ID= learn.iclone (10.0K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 2.8K, Visits: 13.8K
Open the Timeline manually using the Button on the play line or use "F3".  Once open, use the Object Related Track option button (Hovering over the buttons will show which one that is).  Then open the Scene Tab and choose a character you want to see. 

If the above doesn't work, then it is probably a step you're missing, or you don't have an Avatar in the scene.

hawktaka11 (10/28/2016)
Suddenly I can't get characters etc to show in the timeline! So I can't edit anything! Please HELP!




SKYPE ID: rc.650

http://city.reallusion.com/store/ModuleExpand.aspx?id=GS634545170497417354&mdid=18866

http://city.reallusion.com/ContentTag.aspx?tagname=Cricky&AuthorID=20081020688550191201#]Reallusion Store Content

" If I had Alzheimer's (Old Timers), would I know it? "
alexbronk
alexbronk
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (283 reputation)Senior Member (283 reputation)Senior Member (283 reputation)Senior Member (283 reputation)Senior Member (283 reputation)Senior Member (283 reputation)Senior Member (283 reputation)Senior Member (283 reputation)Senior Member (283 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 days ago
Posts: 7, Visits: 411
Please help me - AVATAR disappeared from TIMELINE
When I insert the IPROP object in the scene in iClone 6.52 AVATAR properties disappear from the timeline being even enabling the "TRACK LIST"
Edited
4 Years Ago by alexbronk
hawktaka11
hawktaka11
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (299 reputation)Senior Member (299 reputation)Senior Member (299 reputation)Senior Member (299 reputation)Senior Member (299 reputation)Senior Member (299 reputation)Senior Member (299 reputation)Senior Member (299 reputation)Senior Member (299 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Week
Posts: 4, Visits: 70
Thank you for the reply. It wasn't showing anything actually, lights cameras avatars. . .anyway I started a new project and seems to be back to normal now. . .it was very strange. . .anyway thanks againSmile
LookingGlassGraphics
LookingGlassGraphics
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (994 reputation)Veteran Member (994 reputation)Veteran Member (994 reputation)Veteran Member (994 reputation)Veteran Member (994 reputation)Veteran Member (994 reputation)Veteran Member (994 reputation)Veteran Member (994 reputation)Veteran Member (994 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 days ago
Posts: 129, Visits: 795
This isn't an isolated incident, I'm also going through the same thing after the last update and so are a few others in the forum. I hope this gets resolved quick. Thanks for the advice though.


J. Rosa
Marketplace Link:
Looking Glass Graphics

NVIDIA GeForce GTX 1080
Intel(R) Core(TM) i7-7700K CPU @ 4.20GHz, 4201 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s)

Matt GH
Matt GH
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (907 reputation)Veteran Member (907 reputation)Veteran Member (907 reputation)Veteran Member (907 reputation)Veteran Member (907 reputation)Veteran Member (907 reputation)Veteran Member (907 reputation)Veteran Member (907 reputation)Veteran Member (907 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 Weeks Ago
Posts: 79, Visits: 1.2K
It seems a bug with the new patch. If anyone comes up with a fix it would be really appreciated, since I can't go on with my work until this is solved!
animagic
animagic
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (20.7K reputation)Distinguished Member (20.7K reputation)Distinguished Member (20.7K reputation)Distinguished Member (20.7K reputation)Distinguished Member (20.7K reputation)Distinguished Member (20.7K reputation)Distinguished Member (20.7K reputation)Distinguished Member (20.7K reputation)Distinguished Member (20.7K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 7 hours ago
Posts: 11.9K, Visits: 20.8K
m.gherardi (11/7/2016)
It seems a bug with the new patch. If anyone comes up with a fix it would be really appreciated, since I can't go on with my work until this is solved!

it would really also be helpful if people posted their comments in the appropriate thread instead of all over the place: https://forum.reallusion.com/298990/Whats-New-in-iClone-652.


https://forum.reallusion.com/uploads/images/1a09220f-ab50-42ac-ad1a-33ec.pnghttps://forum.reallusion.com/Uploads/Images/d14339d0-cd32-4b35-88f9-40a0.png


Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (57.9K reputation)Distinguished Member (57.9K reputation)Distinguished Member (57.9K reputation)Distinguished Member (57.9K reputation)Distinguished Member (57.9K reputation)Distinguished Member (57.9K reputation)Distinguished Member (57.9K reputation)Distinguished Member (57.9K reputation)Distinguished Member (57.9K reputation)

Group: Administrators
Last Active: 11 hours ago
Posts: 16.9K, Visits: 25.6K
Hi Everyone,

We are urgently working on the full 6.53 update that will correct the timeline problems in 6.52, but do have a temporary dev fix for those that need it now. This should correct the timeline problems being experienced. If you would like the temporary fix, please either contact us using the Support Form below or drop me a PM and I'll send you the download link.

http://www.reallusion.com/CustomerSupport/UserEx/QForm.aspx

Sincere apologies for the major inconvenience this problem has caused.


                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


benogboh
benogboh
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
New Member

New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)New Member (20 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 Years Ago
Posts: 1, Visits: 67
hey peter,
OMG if you can send me the download link for the temporary fix that would be God sent. its been causing me a headache especially with deadline coming up.
rgreenidge
rgreenidge
Posted 4 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (2.0K reputation)Distinguished Member (2.0K reputation)Distinguished Member (2.0K reputation)Distinguished Member (2.0K reputation)Distinguished Member (2.0K reputation)Distinguished Member (2.0K reputation)Distinguished Member (2.0K reputation)Distinguished Member (2.0K reputation)Distinguished Member (2.0K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 Weeks Ago
Posts: 252, Visits: 1.6K
Animagic, wrong thread? Isn't this the iClone Technical Issues thread? What you sent me to, is about the update and issues solved with that I believe? And I see where folks put their problems there also. I look for the tech issues thread whenever I've had a problem. Thanks for the help. I see they have a quick fix, and I hope it works for me. After a bad day of football for my team I thought I'd come in here and fine tune somethings. I didn't expect what I got at all. I've been running perfect since my latest computer upgrade and going back to Intel (since the early 90's). I've just about maxed out with the AMD processors, memory slots, and I wasn't going to wait for their new series coming 2Q 2017, so they say? I waited for too many things already and I'm happy I went back.
  

Home built; ASRock X570 Pro 4, AMD Ryzen 9-390X CPU, ASUS GTX-1080 TI, 11GB OC video card, 131GB of RAM.




Reading This Topic