Profile Picture

"cid: JIC21979767130e023c6" was not found

Posted By perry_496801 Last Year
You don't have permission to rate!
Author
Message
perry_496801
perry_496801
Posted Last Year
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 29, Visits: 68
This message appeared in the Project panel in Templates. At this stage, all I'd done was open the software for the first time. It appeared for other templates, too. Have I overlooked some aspect of the installation?
perry_496801
perry_496801
Posted Last Year
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 29, Visits: 68
I checked the Reallusion Templates and Custom folders and all the right headings are there, but without any content.
perry_496801
perry_496801
Posted Last Year
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 29, Visits: 68
Because this seems to be an installation issue, I should mention that instead of installing the software on the C: drive, I opted to place it on a different drive, as the C: drive was almost full. This resulted in this structure: X:\Reallusion containing three folders: Cartoon Animator 5, Reallusion Custom, and Reallusion Templates.
My suspicion is that some paths in the software are hard-coded on the assumption of a different structure.
toystorylab
This post has been flagged as an answer
toystorylab
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (14.0K reputation)Distinguished Member (14.0K reputation)Distinguished Member (14.0K reputation)Distinguished Member (14.0K reputation)Distinguished Member (14.0K reputation)Distinguished Member (14.0K reputation)Distinguished Member (14.0K reputation)Distinguished Member (14.0K reputation)Distinguished Member (14.0K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 10 hours ago
Posts: 4.0K, Visits: 25.4K
I have my Reallusion Software (IC 7&8 CC 3&4 CTA 4&5) installed on F Drive without issues.
Try a reinstall...

Toystorylab on Vimeo : https://forum.reallusion.com/uploads/images/ce44ea78-6984-47d8-9bf4-b783.png    Crassitudes (my "Alter Ego") on Youtube: https://forum.reallusion.com/uploads/images/fcc4df30-b3a8-40a5-a427-0735.png

perry_496801
perry_496801
Posted Last Year
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 29, Visits: 68
Thanks, I will. What's your folder structure look like? All my other Reallusion programs are on the C: drive.

Edited
Last Year by perry_496801
Jason (RL)
Jason (RL)
Posted Last Year
View Quick Profile
New Member

New Member (56 reputation)New Member (56 reputation)New Member (56 reputation)New Member (56 reputation)New Member (56 reputation)New Member (56 reputation)New Member (56 reputation)New Member (56 reputation)New Member (56 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 10, Visits: 146
Hi Perry:

It is suggested that you can provide your issue to the customer support through the link below, 
so that we can understand and help you to solve the problem.


Best Regards.
perry_496801
perry_496801
Posted Last Year
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)Senior Member (341 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 29, Visits: 68
I've reinstalled CA5, but in the C: drive, and the problem has now been resolved.



Reading This Topic