Profile Picture

No Omniverse Assets in Localhost - Result: Error Connection

Posted By TonyDPrime 8 Months Ago
You don't have permission to rate!

No Omniverse Assets in Localhost - Result: Error Connection

Author
Message
TonyDPrime
TonyDPrime
Posted 8 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (10.4K reputation)Distinguished Member (10.4K reputation)Distinguished Member (10.4K reputation)Distinguished Member (10.4K reputation)Distinguished Member (10.4K reputation)Distinguished Member (10.4K reputation)Distinguished Member (10.4K reputation)Distinguished Member (10.4K reputation)Distinguished Member (10.4K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 days ago
Posts: 3.2K, Visits: 11.2K
Is there a known resolution for connection issue to Local Host, or does it just go down from time to time

https://forum.reallusion.com/uploads/images/e1af02b8-6e62-406f-a5d0-d96c.jpg

https://forum.reallusion.com/uploads/images/be8c3c4e-2bb6-41b7-8b20-34f8.jpg

RL - Are you supposed to be able to login with this?
https://forum.reallusion.com/uploads/images/f4d7ce4f-783d-4670-bc02-db96.jpg
Edited
8 Months Ago by TonyDPrime
TonyDPrime
TonyDPrime
Posted 8 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (10.4K reputation)Distinguished Member (10.4K reputation)Distinguished Member (10.4K reputation)Distinguished Member (10.4K reputation)Distinguished Member (10.4K reputation)Distinguished Member (10.4K reputation)Distinguished Member (10.4K reputation)Distinguished Member (10.4K reputation)Distinguished Member (10.4K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 days ago
Posts: 3.2K, Visits: 11.2K
RESOLVED - I had to set up the Collaboration Nucleus in order to get this stuff.  I had skipped the step during my initial setup. 



Reading This Topic