Profile Picture

Motion Live/Live Face will not work

Posted By tyler.alexander 3 Months Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
tyler.alexander
tyler.alexander
Posted 3 Months Ago
View Quick Profile
New Member

New Member (36 reputation)New Member (36 reputation)New Member (36 reputation)New Member (36 reputation)New Member (36 reputation)New Member (36 reputation)New Member (36 reputation)New Member (36 reputation)New Member (36 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Month
Posts: 1, Visits: 10
Hey all,
Have been going back and forth with support for the 2 months since I purchased iClone and I'm still unable to get Live Face working via the MotionLive plugin.
I did troubleshooting via this document but there is no change weather I am connected via wifi or by USB and personal hotspot.
I have also uninstalled and reinstalled iClone, MotionLive, and LiveFace at this point.
Just wondering if anyone has any other ideas because it's pretty irritating to be 2 months out with no resolution.

Thanks.
tanjilb
tanjilb
Posted 3 Months Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (252 reputation)Senior Member (252 reputation)Senior Member (252 reputation)Senior Member (252 reputation)Senior Member (252 reputation)Senior Member (252 reputation)Senior Member (252 reputation)Senior Member (252 reputation)Senior Member (252 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Month
Posts: 10, Visits: 184
Just curious are you using an iPhone?
Kelleytoons
Kelleytoons
Posted 3 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (23.2K reputation)Distinguished Member (23.2K reputation)Distinguished Member (23.2K reputation)Distinguished Member (23.2K reputation)Distinguished Member (23.2K reputation)Distinguished Member (23.2K reputation)Distinguished Member (23.2K reputation)Distinguished Member (23.2K reputation)Distinguished Member (23.2K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 hours ago
Posts: 7.2K, Visits: 15.1K
Assuming you *are* using an iPhone (which you have to be and I'm sure you know) I would try an ethernet connection (you'll need to get an iPhone ethernet adapter, which you can get from Amazon for around $40 -- don't buy Apple's, which is way overpriced).

That's my most reliable connection and if it doesn't work with that there is something wrong with your hardware somewhere.  Let me know if you get the adapter and I can walk you through connecting and using it (or follow the manual -- it's a bit different from either USB or Wi-fi, mostly in that you need to put the phone in airplane mode).



Alienware Aurora R7, Win 10, i7-8700k, 4.7GHz CPU, 32GB RAM, GTX Titan XP (12GB), Samsung 960 Pro 2TB M-2 SSD, TB+ Disk space
Mike "ex-genius" Kelley



Reading This Topic