Profile Picture

"Send to IClone" no longer works with low-poly clothing on CC 3 avatars

Posted By Postfrosch 4 Months Ago
You don't have permission to rate!

"Send to IClone" no longer works with low-poly clothing on CC 3...

Author
Message
Postfrosch
Postfrosch
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 13 minutes ago
Posts: 6.6K, Visits: 15.9K
I have (probably) not been able to use CC 3 avatars since the last CC 3 version
Send more to Iclone 7 with the command "Send to Iclone" if I have reduced the polydress in CC 3.
The old CC 3 that I have already created with the previous CC 3 versions and sent to Icloen via "Send to Iclone" also do not work anymore.
Strangely enough, GameBase does. CC 3 avatars and CC 3 with the original clothing (without reduction)

Greets from Germany
Postfrosch



--------------------------------------------------------------
https://forum.reallusion.com/uploads/images/cd9c9a06-21a5-44c5-9f67-6810.jpg
facr73
facr73
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (688 reputation)Veteran Member (688 reputation)Veteran Member (688 reputation)Veteran Member (688 reputation)Veteran Member (688 reputation)Veteran Member (688 reputation)Veteran Member (688 reputation)Veteran Member (688 reputation)Veteran Member (688 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 80, Visits: 5.1K
That also happens to me.
rosuckmedia
rosuckmedia
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (2.6K reputation)Distinguished Member (2.6K reputation)Distinguished Member (2.6K reputation)Distinguished Member (2.6K reputation)Distinguished Member (2.6K reputation)Distinguished Member (2.6K reputation)Distinguished Member (2.6K reputation)Distinguished Member (2.6K reputation)Distinguished Member (2.6K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 821, Visits: 1.2K
Same for me,
rosuckmedia
Postfrosch
Postfrosch
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 13 minutes ago
Posts: 6.6K, Visits: 15.9K
Nobody else uses the command "Send to Iclone" from CC 3
(also with clothing reduced in CC 3) - this no longer works (probably since the last but one update) - or it works for everyone else
What still works is "Send to Iclone" with non-poly reduced clothing

Greets from Germany
Postfrosch


--------------------------------------------------------------
https://forum.reallusion.com/uploads/images/cd9c9a06-21a5-44c5-9f67-6810.jpg
animagic
animagic
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (21.9K reputation)Distinguished Member (21.9K reputation)Distinguished Member (21.9K reputation)Distinguished Member (21.9K reputation)Distinguished Member (21.9K reputation)Distinguished Member (21.9K reputation)Distinguished Member (21.9K reputation)Distinguished Member (21.9K reputation)Distinguished Member (21.9K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 1 hour ago
Posts: 12.3K, Visits: 21.5K
I usually save the iAvatar first, which always works. I don't normally use "Send to iClone". But you are right, "Send to iClone" does not work with poly-reduced clothing.


https://forum.reallusion.com/uploads/images/1a09220f-ab50-42ac-ad1a-33ec.pnghttps://forum.reallusion.com/Uploads/Images/d14339d0-cd32-4b35-88f9-40a0.png


Postfrosch
Postfrosch
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 13 minutes ago
Posts: 6.6K, Visits: 15.9K
Hello RL,
I have now received confirmation from several users in both the English and the German forum that CC 3 Avater with reduced clothing in CC 3 can not be brought to IClone with the "Send to Iclone" command.
There is definitely a bug here
Kind regards from Germany
Postfrosch


--------------------------------------------------------------
https://forum.reallusion.com/uploads/images/cd9c9a06-21a5-44c5-9f67-6810.jpg
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (61.9K reputation)Distinguished Member (61.9K reputation)Distinguished Member (61.9K reputation)Distinguished Member (61.9K reputation)Distinguished Member (61.9K reputation)Distinguished Member (61.9K reputation)Distinguished Member (61.9K reputation)Distinguished Member (61.9K reputation)Distinguished Member (61.9K reputation)

Group: Administrators
Last Active: 3 hours ago
Posts: 17.5K, Visits: 26.6K
Postfrosch (2/23/2020)
Hello RL,
I have now received confirmation from several users in both the English and the German forum that CC 3 Avater with reduced clothing in CC 3 can not be brought to IClone with the "Send to Iclone" command.
There is definitely a bug here
Kind regards from Germany
Postfrosch


Hi Postfrosch

Your feedback has been passed to the CC team. Once more is known about a fix I'll update again.


                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 3 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (61.9K reputation)Distinguished Member (61.9K reputation)Distinguished Member (61.9K reputation)Distinguished Member (61.9K reputation)Distinguished Member (61.9K reputation)Distinguished Member (61.9K reputation)Distinguished Member (61.9K reputation)Distinguished Member (61.9K reputation)Distinguished Member (61.9K reputation)

Group: Administrators
Last Active: 3 hours ago
Posts: 17.5K, Visits: 26.6K
UPDATE:

The CC team have confirmed the issue and plan to fix it in the 3.3 update. 


                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


Postfrosch
Postfrosch
Posted 3 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)Distinguished Member (30.0K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 13 minutes ago
Posts: 6.6K, Visits: 15.9K
UPDATE:
The CC team have confirmed the issue and plan to fix it in the 3.3 update.


Hi9 Peter,
Thanks for the Answer
Greets Postfrosch


--------------------------------------------------------------
https://forum.reallusion.com/uploads/images/cd9c9a06-21a5-44c5-9f67-6810.jpg



Reading This Topic