Profile Picture

iClone 7 lights no longer shine

Posted By ultimativity 4 Months Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
ultimativity
ultimativity
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (954 reputation)Veteran Member (954 reputation)Veteran Member (954 reputation)Veteran Member (954 reputation)Veteran Member (954 reputation)Veteran Member (954 reputation)Veteran Member (954 reputation)Veteran Member (954 reputation)Veteran Member (954 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 196, Visits: 443
Hello,  when I install the DH default lights there is no luminence.  The display goes black. The Modify tab has no effect on the lights. The lights are present but do not light the scene.
I reinstalled iClone 7, but this did not fix the problem.
I am running the latest Win 10 updates, and NVIDIA Studio Driver Version 441.66. I switched to GeForce Game Ready Driver V 441.87, but no change.
Can anyone help?
Thanks,
Nathan
https://forum.reallusion.com/uploads/images/e4c6c7da-f4a2-4b3b-97ea-32f3.jpg

Nathan

4u2ges
4u2ges
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (7.4K reputation)Distinguished Member (7.4K reputation)Distinguished Member (7.4K reputation)Distinguished Member (7.4K reputation)Distinguished Member (7.4K reputation)Distinguished Member (7.4K reputation)Distinguished Member (7.4K reputation)Distinguished Member (7.4K reputation)Distinguished Member (7.4K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 9 hours ago
Posts: 2.3K, Visits: 8.2K
But what are you trying to illuminate at the scene on a screenshot?




animagic
animagic
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (21.8K reputation)Distinguished Member (21.8K reputation)Distinguished Member (21.8K reputation)Distinguished Member (21.8K reputation)Distinguished Member (21.8K reputation)Distinguished Member (21.8K reputation)Distinguished Member (21.8K reputation)Distinguished Member (21.8K reputation)Distinguished Member (21.8K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 10 hours ago
Posts: 12.3K, Visits: 21.5K
It seems you have nothing in your scene for the lights to shine on?

EDIT: 4u2ges was quicker...


https://forum.reallusion.com/uploads/images/1a09220f-ab50-42ac-ad1a-33ec.pnghttps://forum.reallusion.com/Uploads/Images/d14339d0-cd32-4b35-88f9-40a0.png


Edited
4 Months Ago by animagic
ultimativity
ultimativity
Posted 4 Months Ago
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (954 reputation)Veteran Member (954 reputation)Veteran Member (954 reputation)Veteran Member (954 reputation)Veteran Member (954 reputation)Veteran Member (954 reputation)Veteran Member (954 reputation)Veteran Member (954 reputation)Veteran Member (954 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 196, Visits: 443
Well, that's embarrassing.  I had a scene open, dropped in the DH Default lights and it cleared the scene. I assumed it the lights were no longer working but the props were still there.
It works fine.

Nathan




Reading This Topic