Profile Picture

Watermark appearing in both IRay & CC3

Posted By Bushy2490 2 Years Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
Bushy2490
Bushy2490
Posted 2 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Week
Posts: 63, Visits: 426
Hi,
Can anyone help resolve why I keep getting a watermark when rendering using the IRay option in CC3 (as I purchased this around 8months ago), see examples below - which also shows watermark when using purchased headshot within CC3.

Thanks,

https://forum.reallusion.com/uploads/images/25121278-1e88-48c0-92a0-6435.jpghttps://forum.reallusion.com/uploads/images/671de657-4959-4bce-8e7a-e990.jpgJ

https://forum.reallusion.com/uploads/images/83c14e5d-1d89-4bc9-9a34-1224.jpg
Bushy2490
Bushy2490
Posted 2 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Week
Posts: 63, Visits: 426
All sorted - I had to re-register CC3 & IRay again - no idea why as I did this ages ago.

Thanks J



Reading This Topic