Profile Picture

Issue when exporting LOD's from CC3 to UE4

Posted By oskdan Last Year
You don't have permission to rate!
Author
Message
oskdan
oskdan
Posted Last Year
View Quick Profile
New Member

New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)New Member (10 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 6 Months Ago
Posts: 1, Visits: 15
Hi guys,

I'm looking into using CC3 to speed up the character design process for our indie game production.

The character design works wonderfully but I am having a few issues to make it work perfectly within our current pipeline..

My one Issue is when I export using InstaLOD it seems to not only lower the resolution and bake textures down It also re-UV's each LOD level individually..
This means the LOD layers don't share their UV space at all creating issues if I want to share textures and more down the road.

Here is my test exporthttps://forum.reallusion.com/uploads/images/3bf8c93c-f515-4b5e-8d53-5834.pnghttps://forum.reallusion.com/uploads/images/b80de8d5-7b90-4e14-928a-07c4.pnghttps://forum.reallusion.com/uploads/images/7f4443bb-6717-4dc9-8e5f-2635.png

I was hoping someone in here has run into this issue and knows how to fix this.
Currently I'm thinking I'll just have to export LOD 00 and then create the LOD's externally to keep everything neat and clean for production.

Also here are my export settings.. I made very minimal changes so I dont see it being an issue in there
https://forum.reallusion.com/uploads/images/5947bd13-204d-45bd-af00-5b3f.png

Thanks for you help!
Edited
Last Year by daniel_855370



Reading This Topic