Profile Picture

iClone 7.6 / CC3.1 Update including plugins - stuck at some point

Posted By 3dtester 2 Years Ago
You don't have permission to rate!

iClone 7.6 / CC3.1 Update including plugins - stuck at some point

Author
Message
3dtester
3dtester
Posted 2 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (3.3K reputation)Distinguished Member (3.3K reputation)Distinguished Member (3.3K reputation)Distinguished Member (3.3K reputation)Distinguished Member (3.3K reputation)Distinguished Member (3.3K reputation)Distinguished Member (3.3K reputation)Distinguished Member (3.3K reputation)Distinguished Member (3.3K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Month
Posts: 725, Visits: 1.5K
Hi, i am currently updating iClone, CC3 and my plugins.
All went good so far, but now the HUB hangs, showing 'please wait' as shown here:

https://forum.reallusion.com/uploads/images/7bbee271-8f5d-4b81-ad4e-0ce5.jpg

It is stuck since 20 minutes now and i will soon close it and restart my computer.
And no, there aren't any hidden dialog windows in the background Wink




System: i7 8700 6-core 4.6 Ghz (Turbo), 32 GB, GTX-1080Ti

Edited
2 Years Ago by 3dtester
4u2ges
4u2ges
Posted 2 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (11.2K reputation)Distinguished Member (11.2K reputation)Distinguished Member (11.2K reputation)Distinguished Member (11.2K reputation)Distinguished Member (11.2K reputation)Distinguished Member (11.2K reputation)Distinguished Member (11.2K reputation)Distinguished Member (11.2K reputation)Distinguished Member (11.2K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 21 minutes ago
Posts: 3.2K, Visits: 12.7K
Exact the same thing I had this morning. But I had to go to work and left it as is. Being at lunch break, can't wait to get home and see the outcome. 





3dtester
3dtester
Posted 2 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (3.3K reputation)Distinguished Member (3.3K reputation)Distinguished Member (3.3K reputation)Distinguished Member (3.3K reputation)Distinguished Member (3.3K reputation)Distinguished Member (3.3K reputation)Distinguished Member (3.3K reputation)Distinguished Member (3.3K reputation)Distinguished Member (3.3K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Month
Posts: 725, Visits: 1.5K
Okay, after the reboot, something surprising happened!
As the HUB started, a window came up, saying that an unfinished download has to be continued.
Accepted this, and all installed happily Smile

https://forum.reallusion.com/uploads/images/bbe474d9-5933-4f46-83b9-9503.jpg



System: i7 8700 6-core 4.6 Ghz (Turbo), 32 GB, GTX-1080Ti

sonic7
sonic7
Posted 2 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (9.7K reputation)Distinguished Member (9.7K reputation)Distinguished Member (9.7K reputation)Distinguished Member (9.7K reputation)Distinguished Member (9.7K reputation)Distinguished Member (9.7K reputation)Distinguished Member (9.7K reputation)Distinguished Member (9.7K reputation)Distinguished Member (9.7K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 26 minutes ago
Posts: 1.6K, Visits: 17.4K

Yes - Same as both 3dtester and 4u2ges - the HUB kept displaying a "waiting" condition for both 3DXChange and Curve Editor.
So I rebooted (as done by 3dtester), and got the same messsage about 'unfinished installation', which when accepting, completed the installations. (For 3dtester, the upgrade was from iclone 7.5, whereas mine was an upgrade from iClone 7.4)

It's interesting that:
● On the first attempt (prior to rebooting) that ALL the items showed the 'downloading' procedure EXCEPT the iClone patch.
● After rebooting, instead of 3XChange and the Curve Editor picking up where they left off - instead iClone NOW DOWNLOADS - and installs.
● So *may be* the "hanging" of 3DXChange and Curve Editor was because iClone (at that stage) had not yet been downloaded & installed ???
● In which case it's some sort of 'cueing order' error ??

https://forum.reallusion.com/uploads/images/875a4aa1-e795-4274-843c-7ef0.jpg

Message after reboot:
https://forum.reallusion.com/uploads/images/04a43235-378a-4d91-bd6e-1217.png



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Please be patient with me ..... I don't always 'get it' the first time 'round - not even the 2nd time! Sad  - yikes! ... 
MSI GT72VR Laptop, i7 7700HQ 4-Core 3.8 GHz 16GB RAM; Nvidia 1070, 8GB Vram iClone-7.82  3DXChange Pro  CC-3 Pipeline  CT-8  HeadShot  Brekel Pro-Body Mocap  Popcorn FX  iRAY  Kinect V2  DaVinci Resolve16  Mixcraft 8.1 Pro

Edited
2 Years Ago by sonic7
4u2ges
4u2ges
Posted 2 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (11.2K reputation)Distinguished Member (11.2K reputation)Distinguished Member (11.2K reputation)Distinguished Member (11.2K reputation)Distinguished Member (11.2K reputation)Distinguished Member (11.2K reputation)Distinguished Member (11.2K reputation)Distinguished Member (11.2K reputation)Distinguished Member (11.2K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 21 minutes ago
Posts: 3.2K, Visits: 12.7K
Yes, Sonic7. Looks like it was a 'cueing order' problem. Although in my case I did not reboot.
Just stopped and closed the Hub completely and then just started it.
Same message about unfinished process and then it finished installation nice and smooth.




Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 2 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (74.0K reputation)Distinguished Member (74.0K reputation)Distinguished Member (74.0K reputation)Distinguished Member (74.0K reputation)Distinguished Member (74.0K reputation)Distinguished Member (74.0K reputation)Distinguished Member (74.0K reputation)Distinguished Member (74.0K reputation)Distinguished Member (74.0K reputation)

Group: Administrators
Last Active: Yesterday
Posts: 18.7K, Visits: 29.0K
Thank you all for the feedback. If you continue to have this freezing problem, please can you report it in the Feedback Tracker and supply your Hub log. We will then investigate further.

To access the Feedback Tracker, please click the link below.


                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com





Reading This Topic