Profile Picture

Iphone Xr Max to PC after update Ios not connected any more

Posted By kirill_llirik Last Year
You don't have permission to rate!

Iphone Xr Max to PC after update Ios not connected any more

Author
Message
kirill_llirik
kirill_llirik
Posted Last Year
View Quick Profile
New Member

New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 3, Visits: 19
Iphone Xr Max to PC after update Ios not connected any more - 2 months ago all worked just fine - followed instructions and it was conected - but now, after update ios 13 were Itunes was deleted all seems to be  stop conected.
PC Iclone v7.41 + Live Face 1.0.5 not conected by usb  - Yes, I did all rights as before july 2019  - disable Wifi, conect Blutooth and USB only...... and nothing happend.



Kelleytoons
Kelleytoons
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 7.0K, Visits: 14.7K
In the first place, iOS 13 isn't available yet.  There is a beta out, but no one should be using a beta for any production work, so if you've gotten the beta just downgrade to 12.3.1, the latest official release (which works just fine).



Alienware Aurora R7, Win 10, i7-8700k, 4.7GHz CPU, 32GB RAM, GTX Titan XP (12GB), Samsung 960 Pro 2TB M-2 SSD, TB+ Disk space
Mike "ex-genius" Kelley
kirill_llirik
kirill_llirik
Posted Last Year
View Quick Profile
New Member

New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 3, Visits: 19
Hello Kelleytoon. Thank You for Yours answer. 
I check my Iphine OS and it is a 12.3.1 and I recored video to show that connection not working https://www.youtube.com/watch?v=XDvbOqKClT4&feature=youtu.be
Kelleytoons
Kelleytoons
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 7.0K, Visits: 14.7K
But you said it WAS working "before the update".  What update?



Alienware Aurora R7, Win 10, i7-8700k, 4.7GHz CPU, 32GB RAM, GTX Titan XP (12GB), Samsung 960 Pro 2TB M-2 SSD, TB+ Disk space
Mike "ex-genius" Kelley
kirill_llirik
kirill_llirik
Posted Last Year
View Quick Profile
New Member

New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)New Member (48 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 3, Visits: 19
before iOS 12.3.1   
I tryed different usb ports on my pc.... but still not connected.
It was working april - may 2019, but not now.
Kelleytoons
Kelleytoons
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)Distinguished Member (22.5K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 7.0K, Visits: 14.7K
Well, it certainly has nothing to do with iOS, as I'm running the latest with no problems.  You should contact RL support and see what they can help you with.



Alienware Aurora R7, Win 10, i7-8700k, 4.7GHz CPU, 32GB RAM, GTX Titan XP (12GB), Samsung 960 Pro 2TB M-2 SSD, TB+ Disk space
Mike "ex-genius" Kelley



Reading This Topic