Profile Picture

video export issue

Posted By chuffmonkey 2 Months Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
chuffmonkey
chuffmonkey
Posted 2 Months Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (444 reputation)Senior Member (444 reputation)Senior Member (444 reputation)Senior Member (444 reputation)Senior Member (444 reputation)Senior Member (444 reputation)Senior Member (444 reputation)Senior Member (444 reputation)Senior Member (444 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 Months Ago
Posts: 8, Visits: 17
ive created videos, then tried to export them, but instead of one video file thumbnail, i get two, and neither play.

one ends with .mov  while the other ends with something like  .mov.csdyikfgrsduydfgauefjhrwisyadg


anyone know whats going on here???
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 2 Months Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (51.8K reputation)Distinguished Member (51.8K reputation)Distinguished Member (51.8K reputation)Distinguished Member (51.8K reputation)Distinguished Member (51.8K reputation)Distinguished Member (51.8K reputation)Distinguished Member (51.8K reputation)Distinguished Member (51.8K reputation)Distinguished Member (51.8K reputation)

Group: Administrators
Last Active: Yesterday
Posts: 15.9K, Visits: 24.1K
Hi...

The two files indicate it could be partial or incomplete render. Are you sure the video export from CrazyTalk is completing before you are trying to open it?

If the export process is completing in CrazyTalk 8, try selecting a different video codec from the dropdown list and see if this has the same problem. You have a few options to choose from.


                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com





Reading This Topic