Profile Picture

Since 1.1 Keep Getting Trial Watermark?

Posted By TonyDPrime Last Year
You don't have permission to rate!
Author
Message
TonyDPrime
TonyDPrime
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (6.2K reputation)Distinguished Member (6.2K reputation)Distinguished Member (6.2K reputation)Distinguished Member (6.2K reputation)Distinguished Member (6.2K reputation)Distinguished Member (6.2K reputation)Distinguished Member (6.2K reputation)Distinguished Member (6.2K reputation)Distinguished Member (6.2K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 6 hours ago
Posts: 2.1K, Visits: 7.4K
Well, since I have installed Iray 1.1 it works great in iClone, no issues.  But I have this issue where CC3 sometimes shows Watermark, other times not.

CC3 is up to date (3.03), as is the Iray plugin (1.1).  The weird thing is sometimes it is fine, other times I get this:

Note  - This is the Default loaded project.


https://forum.reallusion.com/uploads/images/28c55a94-ae9c-4036-9916-5e35.jpg

So then I closed out, loaded up again, and look:
https://forum.reallusion.com/uploads/images/c9a6ded3-e45d-4568-9b46-335f.jpg

The Hub says everything is up to date.

Thoughts?  Bug?
animagic
animagic
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (21.0K reputation)Distinguished Member (21.0K reputation)Distinguished Member (21.0K reputation)Distinguished Member (21.0K reputation)Distinguished Member (21.0K reputation)Distinguished Member (21.0K reputation)Distinguished Member (21.0K reputation)Distinguished Member (21.0K reputation)Distinguished Member (21.0K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 hours ago
Posts: 12.0K, Visits: 21.0K
Even though the plugin is registered, sometimes a software registration doesn't take and need to be explicitly done at your member page (Registration section). It's worth a try if you still have this problem.


https://forum.reallusion.com/uploads/images/1a09220f-ab50-42ac-ad1a-33ec.pnghttps://forum.reallusion.com/Uploads/Images/d14339d0-cd32-4b35-88f9-40a0.png


TonyDPrime
TonyDPrime
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (6.2K reputation)Distinguished Member (6.2K reputation)Distinguished Member (6.2K reputation)Distinguished Member (6.2K reputation)Distinguished Member (6.2K reputation)Distinguished Member (6.2K reputation)Distinguished Member (6.2K reputation)Distinguished Member (6.2K reputation)Distinguished Member (6.2K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 6 hours ago
Posts: 2.1K, Visits: 7.4K
animagic (2/17/2019)
Even though the plugin is registered, sometimes a software registration doesn't take and need to be explicitly done at your member page (Registration section). It's worth a try if you still have this problem.

Thanks Ani!



Reading This Topic