Profile Picture

Motion Live does not detect Perception Neuron actor

Posted By bob_369213 Last Year
You don't have permission to rate!
Author
Message
bob_369213
bob_369213
Posted Last Year
View Quick Profile
New Member

New Member (58 reputation)New Member (58 reputation)New Member (58 reputation)New Member (58 reputation)New Member (58 reputation)New Member (58 reputation)New Member (58 reputation)New Member (58 reputation)New Member (58 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 2, Visits: 9
Hey guys, I already hooked up the neuron suit and axis neuron, and I've already got my character in iClone 7. I open the Motion Live plugin to connect the neuron to iclone, but when I click the green circle it lights up but does not detect my neuron actor. When I click it, it still says my actor as 0. The IP address and port are both same on the Motion Live plugin and also on Axis neuron. Because of this, I'm unable to move my character in iClone using the perception neuron. Attached are some screenshots. Thank you for your time and best regards.https://forum.reallusion.com/uploads/images/88fbf7b9-e983-4a90-9c2b-9df4.jpghttps://forum.reallusion.com/uploads/images/dbd0357d-a04e-459c-9bce-0451.jpghttps://forum.reallusion.com/uploads/images/5f3ccc34-beba-4055-8f30-d8c2.jpg
e1_scheer
e1_scheer
Posted Last Year
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (332 reputation)Senior Member (332 reputation)Senior Member (332 reputation)Senior Member (332 reputation)Senior Member (332 reputation)Senior Member (332 reputation)Senior Member (332 reputation)Senior Member (332 reputation)Senior Member (332 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 9 minutes ago
Posts: 40, Visits: 497
To the original poster, did you ever get this sorted?

Thanks!



Reading This Topic