Profile Picture

Reallusion Hub not working

Posted By Kelleytoons 2 Years Ago
Rated 3 stars based on 1 vote.
Author
Message
ninjarama
ninjarama
Posted 2 Years Ago
View Quick Profile
New Member

New Member (37 reputation)New Member (37 reputation)New Member (37 reputation)New Member (37 reputation)New Member (37 reputation)New Member (37 reputation)New Member (37 reputation)New Member (37 reputation)New Member (37 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 5 days ago
Posts: 8, Visits: 93
@Kelleytoons What a stroke of genius!  This has been driving me nuts for a couple of days ever since I updated to the latest iClone 7.3 and CC3 -- The registry edit worked without a hitch!  Thank you!

Kelleytoons (8/12/2018)
Okay, got the Hub working, but mostly due to my own efforts (this solution really ought to have been posted to this thread).

Essentially you go into Registry and delete entries and then the Hub WILL connect to the internet (so nothing to do with firewalls, VPNs or any of that smokescreen stuff people were just speculating about):

Open the Registry Editor by hitting Start and typing “regedit.” Press Enter to open Registry Editor and give it permission to make changes to your PC. Delete the following files: RLCheckList、RLReToken、RLToke (Path: \HKEY_CURRENT_USER\Software\Reallusion)


Kelleytoons
Kelleytoons
Posted 2 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (22.4K reputation)Distinguished Member (22.4K reputation)Distinguished Member (22.4K reputation)Distinguished Member (22.4K reputation)Distinguished Member (22.4K reputation)Distinguished Member (22.4K reputation)Distinguished Member (22.4K reputation)Distinguished Member (22.4K reputation)Distinguished Member (22.4K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 hours ago
Posts: 7.0K, Visits: 14.6K
Yeah, this shouldn't be something anyone should have to do, but someone (and I'm guessing it was RL, because they love to tell you to muck about there) posted that solution, it worked for me, so I was passing it along to someone who really needed it.

No software should ever require you to do these sorts of things.  RL is one weird mama-jamma company sometimes.



Alienware Aurora R7, Win 10, i7-8700k, 4.7GHz CPU, 32GB RAM, GTX Titan XP (12GB), Samsung 960 Pro 2TB M-2 SSD, TB+ Disk space
Mike "ex-genius" Kelley
j-wag
j-wag
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Month
Posts: 129, Visits: 444
I can't log out as when I turn on Hub, the circle doesn't stop spinning.
j-wag
j-wag
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)Distinguished Member (1.1K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Month
Posts: 129, Visits: 444
Tried this - didn't work. "Handshake failed"
alessandropanico
alessandropanico
Posted Last Year
View Quick Profile
New Member

New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)New Member (6 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 1, Visits: 46
I installed everything with serial numbers, I updated everything with the reallusion hub application, but the software does not start even as an administrator, I am disappointed.I need help urgentlycpu intel i7 6700 3.40GZ32 GB memory ramprimary memory: ssd m2.0 samsung evo 500gbsecondary memory ssd 2tb crucial 2.5"graphic: NVIDIA GTX 980 TI
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (59.8K reputation)Distinguished Member (59.8K reputation)Distinguished Member (59.8K reputation)Distinguished Member (59.8K reputation)Distinguished Member (59.8K reputation)Distinguished Member (59.8K reputation)Distinguished Member (59.8K reputation)Distinguished Member (59.8K reputation)Distinguished Member (59.8K reputation)

Group: Administrators
Last Active: 2 hours ago
Posts: 17.2K, Visits: 26.1K
alessandropanico (9/2/2019)
I installed everything with serial numbers, I updated everything with the reallusion hub application, but the software does not start even as an administrator, I am disappointed.I need help urgentlycpu intel i7 6700 3.40GZ32 GB memory ramprimary memory: ssd m2.0 samsung evo 500gbsecondary memory ssd 2tb crucial 2.5"graphic: NVIDIA GTX 980 TI


Do you have the latest Nvidia drivers installed? If so that will be the problem. There are known issues with the latest Nvidia drivers so you should try rolling back to the 431.60 drivers which work fine. 

Please the thread below for more information.

https://forum.reallusion.com/419954/IMPORTANT-Nvidia-Graphics-Driver-43602-Issues


                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


animagic
animagic
Posted Last Year
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (21.3K reputation)Distinguished Member (21.3K reputation)Distinguished Member (21.3K reputation)Distinguished Member (21.3K reputation)Distinguished Member (21.3K reputation)Distinguished Member (21.3K reputation)Distinguished Member (21.3K reputation)Distinguished Member (21.3K reputation)Distinguished Member (21.3K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 12.1K, Visits: 21.2K
alessandropanico (9/2/2019)
I installed everything with serial numbers, I updated everything with the reallusion hub application, but the software does not start even as an administrator, I am disappointed.I need help urgentlycpu intel i7 6700 3.40GZ32 GB memory ramprimary memory: ssd m2.0 samsung evo 500gbsecondary memory ssd 2tb crucial 2.5"graphic: NVIDIA GTX 980 TI

Just in case: Did you recently update your Nvidia driver? The latest have problems. You should use v 431.60 or earlier.

Oops, Peter already answered...Blush


https://forum.reallusion.com/uploads/images/1a09220f-ab50-42ac-ad1a-33ec.pnghttps://forum.reallusion.com/Uploads/Images/d14339d0-cd32-4b35-88f9-40a0.png


Edited
Last Year by animagic
cesarvega.col
cesarvega.col
Posted Last Year
View Quick Profile
New Member

New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)New Member (8 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Last Year
Posts: 1, Visits: 26
save my life so easy thank you thankyou



Reading This Topic