Profile Picture

I can not activate iClone 7 Trial

Posted By homestudiotony 3 Years Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
homestudiotony
homestudiotony
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Senior Member

Senior Member (263 reputation)Senior Member (263 reputation)Senior Member (263 reputation)Senior Member (263 reputation)Senior Member (263 reputation)Senior Member (263 reputation)Senior Member (263 reputation)Senior Member (263 reputation)Senior Member (263 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 3 Years Ago
Posts: 3, Visits: 7

Hello everyoneI downloaded the trial version of iClone 7.I have a new computer, with 8 GB of RAM, 64 bits, in short a machine that can be supported by iClone 7.I have several programs, a good internet connection. I connect by WIFI and navigate perfectly. My computer is in my room, and I always surf well on the internet but iClone 7 does not allow me to log in, because it says I'm not connected to the internet. It's absurd ... of course I'm connected. I can not activate the product to test it for 30 days. For everything else, my connection works perfectly.How can this problem be solved?Thank you
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)

Group: Administrators
Last Active: Yesterday
Posts: 17.4K, Visits: 26.6K
The most common cause of connection issues is when you are using a proxy connection or your security software is blocking access to our servers.

To resolve the connection issues you are having, please see below:

1) Please try the following steps:
a) Go to "Start" > "Control Panel" > "Network and Internet" > "Internet Options" > "Connections" tab.
b) Now click on the "LAN Settings" button to see if you are using a Proxy Server. Please uncheck this option if it is currently selected and try again to register the iClone 7 trial.

2) Please temporarily disable any security program - such as software firewall, hardware (router) firewall, antivirus, ad-blockers from toolbars etc. - that may interfere with the registration process. Once complete, please turn back on.

I hope the above can help you.


                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


cheyennerobinson_45
cheyennerobinson_45
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
New Member

New Member (22 reputation)New Member (22 reputation)New Member (22 reputation)New Member (22 reputation)New Member (22 reputation)New Member (22 reputation)New Member (22 reputation)New Member (22 reputation)New Member (22 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 Months Ago
Posts: 7, Visits: 73
This did not help me.  It sucks as i just purchased the app and can't use it. Sad
Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)

Group: Administrators
Last Active: Yesterday
Posts: 17.4K, Visits: 26.6K
cheyennerobinson_45 (12/15/2017)
This did not help me.  It sucks as i just purchased the app and can't use it. Sad


The full version and the trial version work differently when it comes to registering the software. What is the problem you are having? Can you post a screenshot of the error message you receive?


                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


cheyennerobinson_45
cheyennerobinson_45
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
New Member

New Member (22 reputation)New Member (22 reputation)New Member (22 reputation)New Member (22 reputation)New Member (22 reputation)New Member (22 reputation)New Member (22 reputation)New Member (22 reputation)New Member (22 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 Months Ago
Posts: 7, Visits: 73
This is a screenshot of me disabling my firewall and the error i recieve.

https://forum.reallusion.com/uploads/images/a7acd293-4e53-4c26-a408-d549.png

Peter (RL)
Peter (RL)
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)Distinguished Member (61.8K reputation)

Group: Administrators
Last Active: Yesterday
Posts: 17.4K, Visits: 26.6K
Have you tried disabling your security software as well as the Firewall?

Also check you at not using a Proxy as described previously or using a VPN.

The issue may also be related to the hardware firewall in your router. You will need to refer to your router documentation on how to disable this briefly while you install iClone (do remember to turn it back on). Alternatively if you are using a laptop, you could try installing iClone using a different internet service such as a friends or family members. Once installed and verified you can then use it with your own internet again.


                                                                

Peter
Forum Administrator

www.reallusion.com


Space Rider
Space Rider
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (5.8K reputation)Distinguished Member (5.8K reputation)Distinguished Member (5.8K reputation)Distinguished Member (5.8K reputation)Distinguished Member (5.8K reputation)Distinguished Member (5.8K reputation)Distinguished Member (5.8K reputation)Distinguished Member (5.8K reputation)Distinguished Member (5.8K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 Months Ago
Posts: 674, Visits: 2.1K
I also had a problem with the demo........I had to uninstall it, clean my registry then download the full IC7 version and set it up to run ad admin /set it to run GPU and wala, all OK.


Iclone 7 Pro,  Curve Editor Plugin, Indigo RT Plugin, 3dXchange 7 Pipeline,  Crazytalk 8 Pipeline, Crazytalk Animator 2 Pipeline, Character Creator 2 /  3,  Popcorn FX, Pop Video 3, Earth Sculptor,  Kinect Mocap Plugin + MS Kinect Xbox one V2,  Substance Painter and Designer 4, Hitfilm 2 Ultimate 
https://forum.reallusion.com/uploads/images/b04afb94-57e4-4db0-b118-f53b.jpg 







Reading This Topic