Profile Picture

A strange problem with vismes on the time line

Posted By michael7 3 Years Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
michael7
michael7
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 Weeks Ago
Posts: 406, Visits: 1.2K
I've noticed a problem, and I am wondering if someone else can check this out to verify that it is universal. If I take a character and open the lips editor and put down a single visme, the character opens it's mouth just fine. But if I go up the time line a bit and put down another visme, it will only open it's mouth at the original visme on the time line and not the new one. In fact it doesn't matter how many I put down after wards, it won't open its mouth at these new ones. BUT, If I first place a visme up the time line, let's say at the 120 position, then make another on earlier, like at the 100 position, it will then open it's mouth at both of those places. This has to be a bug and not just something that's happening with me. It's frustrating because I would like to be able to have the character make mouth expressions without having to use the face puppet or editor.
but0fc0ursee
but0fc0ursee
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Junior Member

Junior Member (155 reputation)Junior Member (155 reputation)Junior Member (155 reputation)Junior Member (155 reputation)Junior Member (155 reputation)Junior Member (155 reputation)Junior Member (155 reputation)Junior Member (155 reputation)Junior Member (155 reputation)

Group: Banned Members
Last Active: 3 Years Ago
Posts: 595, Visits: 1.7K
Are there keys set on the beginning and ending of each viseme?
Snarp Farkle
Snarp Farkle
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 748, Visits: 3.3K



Dell XPS 8900, Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz, 3408 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s), 16 GB RAM, - 4 GB GeForce GTX 745, NVIDIA compatible.
Acer Aspire V Nitro Laptop,  2.5GHz Intel Core i5-7300HQ processor with 6MB cache,  256GB solid state drive, 16GB Ram,  4 GB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti graphics.

Edited
3 Years Ago by Snarp Farkle
michael7
michael7
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)Distinguished Member (4.4K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 2 Weeks Ago
Posts: 406, Visits: 1.2K
You know what, this program is trying to make a liar out of me. I am genuinely bewildered this is the third time now something wasn't working right and after I posted it now is. I just put the Saul character down to check to see if it makes keys on the transform line. It doesn't it just places the visemes on the time line. But now the problem isn't there. It was though, for over a week now. Is someone at Reallusion trolling me? ( kidding ). I am confused though.

Snarp it's Crazy Talk animator that the problem was in.
Snarp Farkle
Snarp Farkle
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)Distinguished Member (3.9K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: Yesterday
Posts: 748, Visits: 3.3K
michael7 (6/22/2017)


Snarp it's Crazy Talk animator that the problem was in.



Ooops, sorry about that, I'll edit it out. Ermm


Dell XPS 8900, Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz, 3408 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s), 16 GB RAM, - 4 GB GeForce GTX 745, NVIDIA compatible.
Acer Aspire V Nitro Laptop,  2.5GHz Intel Core i5-7300HQ processor with 6MB cache,  256GB solid state drive, 16GB Ram,  4 GB NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti graphics.




Reading This Topic