Profile Picture

Custom motions character disapearing

Posted By quinsyr 3 Years Ago
You don't have permission to rate!
Author
Message
quinsyr
quinsyr
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Veteran Member

Veteran Member (834 reputation)Veteran Member (834 reputation)Veteran Member (834 reputation)Veteran Member (834 reputation)Veteran Member (834 reputation)Veteran Member (834 reputation)Veteran Member (834 reputation)Veteran Member (834 reputation)Veteran Member (834 reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 4 Months Ago
Posts: 36, Visits: 261
Hello, I'm new to iclone, and have been having a few issues. I made a custom motion using the human ik. When I apply the custom motion to a character they disappear, this also happens with direct puppet. Another issue I've been having is with direct puppet. When applied to a character that is already set in a pose, it will cause the character to slightly shift.
Thank you for your help
Shadoesword
Shadoesword
Posted 3 Years Ago
View Quick Profile
Distinguished Member

Distinguished Member (1.8K reputation)Distinguished Member (1.8K reputation)Distinguished Member (1.8K reputation)Distinguished Member (1.8K reputation)Distinguished Member (1.8K reputation)Distinguished Member (1.8K reputation)Distinguished Member (1.8K reputation)Distinguished Member (1.8K reputation)Distinguished Member (1.8K reputation)

Group: Forum Members
Last Active: 10 hours ago
Posts: 314, Visits: 2.3K
Hi quinsyr,

I think you have posted in the wrong place in the forum. I am no expert at Iclone, but the flyaway effect you describe from a custom motion might be helped by zeroing out the character at the beginning. The tutorial below talks about how to do that, I have had similar issues with the shifting after using the Direct Puppet tool. I think upgrading to a new version of Iclone helped that, although I haven't tried it in awhile. 






https://forum.reallusion.com/uploads/images/848c8492-ac67-42c2-9d27-461e.jpg




Reading This Topic